J. Lo već neko vreme nije brineta, njeni tanki plavi pramenovi sada zahvataju većinski deo njene kose.

Međutim, novina koju je unela u svoj izgled po pitanju kose, nije samo ova sjajna frizura, već i to što je ove plave pramenove podebljala, tačnije ima ih još više i ono što nam se posebno dopada - to je pepeljasto plava nijansa pramenova.

Jennifer konstantno ulaže u svoj izgled i zato ne čudi što sa 50 ona može da izvede stvari koje mi nismo mogli ni sa 25, a istini za volju, nismo ni izgledali tako sa 25.

Šalu na stranu, divimo se oduvek kako njenom imidžu, tako i njenoj volji i motivaciji da napreduje, menja se, prilagođava i jednostavno ide dalje, uvek korak dalje.

Tako je bilo i ovoga puta kada je demonstrirala najnoviju inspirativnu frizuru.

U pitanju je takozvana space bun frizura (ili u prevodu: svemirska punđa), koja je bila izuzetno popularna tokom 90-ih godina, a aktuelna je kao povratnički trend već neko vreme.

Originalan način pravljenja ovog efektnog friza jeste taj da zapravo čitavu dužinu kose podelite na dva jednaka dela, uvijete u dve punđice i zakačite u predelu glave tačno iznad ušiju.

Međutim, možete da sledite i ovu pevačicinu tehniku koja nije ništa manje efektna, ali je možda ipak smirenija i ženstvenija, a podrazumeva da prednji deo kose ne dirate, već delite samo zadnji deo kose, oblikujete u punđe i podižete.