Ovan

Poradite na komunikaciji sa partnerom. Ono što je bitno da se ne vraćate na neke veze sa osobama iz prošlosti. Moguć je problem u komunikaciji. Sada Vam je samo bitno da Vas niko ne opterećuje. Ove nedelje ćete se osećati dobro.

Možda ćete da se nervirate jer ne možete da se vidite sa prijateljima, ali nađite neki način da Vam vreme brže prođe. Imate višak energije.

Bik

Ne zapostavljajte svoj ljubavni život zbog posla. Slobodni: Bićete strastveniji nego inače, ali i napeti. Moguće su rasprave. Potrudite se da se ove nedelje malo brže odradite obaveze. Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu, ali sve će moći brzo da se reši. Neka mlađa muška osoba može da bude od pomoći. Imate dosta entuzijazma, a Vaš vladar Venera je Biku i donosi Vam dosta prilika da zaradite novac. Ipak, stvari se mogu odvijati malo sporije nego inače.

Blizanci

Dosta planeta u polju kontakata sa drugima donosi nove mogućnosti. Može da se pojavi neka osoba iz prošlosti, ali to nije dobra opcija za Vas. Pomalo ste napeti, a to dosta utiče na vezu ako ste zauzeti. Dobro bi bilo da ne započinjete neke nove stvari, jer je Merkur trenutno loše postavljen iako nije retrogrdan. Sada je vreme za završavanje obaveza. Ne budite tvrdoglavi ako Vam neko ko je stariji objašnjava kako da uradite nešto. Imajte strpljenja za komunikaciju sa drugima, jer sada niko nikog ne razume jasno. Imate višak energije.

Rak

Strastveni ste. Imate višak energije. Jedino što Vas nervira situacija sa novcem. Jako brzo ga potrošite i prliv novca je veoma nestabilan. Štednja je obavezna ove nedelje. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, poradite na Vašem odnosu. Slobodni, ne želite ništa da menjate u svom životu.

Lav

Ove nedelje ćete biti napeti. Dosta ćete brinuti da li ćete sve stići da završite na vreme. Potrudite se da se usmerite na posao. Drugi očekuju dosta od Vas. Izdvojite vreme za obaveze koje ste dugo odlagali. Nemojte da radite previše, samo se držite onog što ste već isplanirali.

Devica

Ako već dugo ne ide u vezi u kojoj ste, možda je vreme da se više ne mučite. Slobodni, donesite odluku sa kim želite da budete i kako želite da provodite svoje vreme. Napeti ste jer Vam sve ide sporije nego obično i ne razumete se dobro sa kolegama. Svi Vas pritiskaju da odradite neke stvari, ali niko nema razumevanja. Bićete komunikativni i dobro raspoloženi u prvoj polovini nedelje. Mogući su neki prekidi saradnji, to svakako ne treba da odugovlačite.

Vaga

Veoma ste pričljivi i zahtevni prema partneru. Moguće su manje rasprave. Sada nije vreme za neke veće promene, pa nemojte ništa da forsirate. Preko prijatelja možete da upoznate neku osobu koja može da Vam se dopadne. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste isplanirali. Sporo Vam sve ide, ali uspevate da uradite makar deo obaveza.

Škorpija

Strastveni ste. Ako ste zauzeti, partner je jako pozitivan i veza Vam prija baš. Skloni ste uživanju, kreativni ste, ali ste i odlično raspoloženi. Pokušajte da se fokusirate na posao i na obaveze koje morate da završite. Saradnja je odlična ove nedelje sa drugima. Imate dosta energije i mogućnosti za napredak.

Strelac

Od Vas zavisi da li ćete održati mir u vezi u kojoj ste. Prilično ste napeti ove nedelje i to utiče na partnera. Najbolje bi bilo da uopšte ne pričate o problemima, nego da radite na sebi da ne bi došlo do konflikta. Kreativni ste ove nedelje. Dobro se osećate. Jako je bitno da ne trošite previše novca, nego da štedite. Hranite se zdravije.

Jarac

Poradite na odnosu sa partnerom, ali sve ide kako treba. Sve ide kako treba. Slobodni, može se vratiti neka osoba iz prošlosti. Potrudite se da se usmerite na neke nove obaveze, nova dešavanja. Problemi sa novcem su mogući, sada nije vreme za investicije. Ne kupujte previše stvari koje Vam nisu neophodne. Moguća pojačana napetost.

Vodolija

Imate dosta energije i na poslu se to naročito vidi. Neka muška osoba može da Vas iznervira, ali nemojte da dozvolite da neko vidi da Vas je isprovocirao. Razmislite sa kim treba, a sa kim ne treba da radite. Dajte sve od sebe da na poslu odradite sve što morate, jer će posle ove nedelje sve to što sada radite da da plodove. Neka ideja koju dugo želite da ostvarite će sada da ima šansu za ostvarenje. U tome može da Vam pomogne neka mlađa osoba.

Ribe

Ne zapostavljajte posao zbog partnera i budite otvoreniji prema njemu. Bićete napeti zbog posla početkom nedelje. Morate da napravite promene koje ne želite, ali koje su neophodne. Nemojte da sarađujete sa ljudima sa kojima ne možete da napravite kompromis. Možete da očekujete priliv novca ove nedelje. Komunikativni ste, ali ste i preosetljivi.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa, posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.