OVAN

Bolje je da budete strpljivi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem kako ne bi izazivali probleme.Ukoliko ste u vezi možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete uživati sa partnerom.Skloni ste gojenju.

BIK

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam stvara veliki pritisak. Imate potrebu da pravite neke promene na poslu.Pred vama je susret sa osobom koja bi mogla da pokaže da ima iskrena osećanja. Izbegavajte alkohol.

BLIZANCI

Nije vam baš preterano povoljan period naglašen. Sve ukazuje na neke probleme i komplikacije na poslu. Moguće je da imate lične nesigurnosti i da zato teško sklapate nova ljubavna poznanstva. Čuvajte bubrege.

RAK

Nemojte da očekujete preterano važna dešavanja i promene na polju posla danas. Niste sigurni šta možete da očekujete od osobe do koje vam je stalo jer je njeno ponašanje promenljivo. Moguć je pad imuniteta.

LAV

Imaćete šansu da pokažete da ste napredovali na poslu. Ponosni ste na sebe i na sve što ste postigli. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom je moguća neka duža veza. Redovno kontrolišite pritisak.

DEVICA

Ako se bavite privatnim poslom, pred vama je period koji bi mogao da vam donese manje probleme.Malo ste postali hladni u kontaktu sa partnerom kojem smeta vaše takvo ponašanje. unos tečnosti.

VAGA

Imate manje probleme na radnom mestu. Biće vam potrebno neko vreme kako biste sve rešili.Ukoliko vam se dopada osoba koja je bila vaš prijatelj, imaćete mogućnost da se zbližite sa njom. Povedite računa o zdravlju.

ŠKORPIJA

Na poslu nema većih promena i dan vam protiče generalno mirno. Možete da se nadate povoljnim okolnostima. Pred vama je dobar dan za nova ljubavna dešavanja. Povedite računa o ishrani i svojim navikama.

STRELAC

Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da ćete imati dosta raznih problema na ovom polju. Očekuju vas nesporazumi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Dosta toga vas sada opterećuje.Problemi zbog stresa.

JARAC

Moguće je da ste zabrinuti za svoj posao i da vam se često čini da ćete na tom polju imati neke probleme. Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da sa voljenom osobom iskrenije razgovarate.Muči vas nesanica.

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati neka odlaganja po pitanju poslova koje ste želeli da obavite danas.Na neki način ste se zatvorili u sebe i dosta toga vas opterećuje kada je u pitanju polje emocija. Bez problema sa zdravljem.

RIBE

Moguće je da nećete dobiti ono što očekujete i da ćete biti prilično razočarani na ovom polju.Sa partnerom vas očekuju manje trzavice oko nekih svakodnevnih problema. Posvetite se rešavanju situacije. Kičma vam je osetljiva.

Izvor: Stil.rs