Sećate li se onih fenomenalnih majica kratkih rukava, čija je rukavna okruglina ravno sečena , te model dobija pomalo trapezast oblik? Prvi put su se kao trend pojavile početkom 80-ih, sa oabaveznim poster printom na njima, da bi potpuno nestale i opet se vratile tamo s kraja 90-ih i onda opet kao da su propale u crnu rupu.

E, pa sada su opet tu! Razlog zašto im se radujemo sjeste taj što ovde zaista nije u pitanju klasična majica bez rukava. Zbog svoje forme i kroja koji lepo pada, ukoliko se mudro stilizuje može u trendu da podigne jedan svasvim običan stajling sa afrmericama.

Verovali ili ne, jedan od najvećih povratničkih trendova (za koji smo bili ubeđeni da nikada neće vaskrsnuti) dolazi iz domena aksesoara za kosu - u piatnju je marama. Ali ne bilo kakava marama. Marama koja se vezuje oko glave, onako kako su to nekada naše bake radile, mada i Audrey Hepburn da se razumemo. Takođe, ne bilo kakava marama koja se stilizuje na ovaj način, već ona svilena sa logom brenda. Molimo lepo.

Na ovom spisku tuje ipak i jedan potpuno novi trend, za kojim su trendseterke poludele još krajem prošlog leta, a sada je već potpuni must have. U pitanju su sandale na štiklu otvorenih prstiju, koje se vezuju oko članaka, ali ne bilo kako - sa upasanim farmericama.

Uosatlom, uverite se u nastavku u kome vam donosimo još nekolicinu novih, ali mahom povratničkih trendova koji će biti glavni aduti letnje sezone pred nama:

1. Sandale koje se vezuju oko članaka

2. Vezena haljina

3. Marama 

4. Majica bez rukava 

5. Upadljivi zlatni lanci u nizovima

6. Teksas suknja midi dužine

7. Grudnjak - top

8. Letnja odela