OVAN

Prilično ste zabrinuti za vaš posao. Okolnosti u kojima se nalazite su krenule u neočekivanom pravcu. Uživajte u novim dešavanjima sa osobom koju volite. Ovaj dan vam je povoljan za ljubav. Izbegavajte unos alkohola.

BIK

Nije povoljan dan za nov posao. Dosta toga vas sada opterećuje i možete da pogrešite u novim odlukama. Voljena osoba ne pokazuje da je spremna za nešto ozbiljnije, ali vi baš i niste. Mogući problemi sa bubrezima.

BLIZANCI

Primećujete promene u poslovnom okruženju koje vam ne odgovaraju. Naredni period vam donosi izazove. Ušli ste u fazu monotonije sa osobom do koje vam je stalo i ne znate kako da to promenite. Pazite na zdravlje.

RAK

Pred vama je dan u kojem ćete imati ponude za nov posao. Spremni ste da pokušate nešto drugačije na ovom polju. Ukoliko ste slobodni, spremni ste za ljubavne avanture i za nova poznanstva. Problemi sa tahikardijom.

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, naredni period bi mogao da vam donese poboljšanje zarade. Moguće je da ćete imati neke komplikacije kada je u pitanju vaše emotivno polje. Povedite računa o grudnom košu.

DEVICA

Potrudite se da budete strpljivi kada je u pitanju vaše poslovno polje. Imaćete ono što želite kroz neko vreme. Promenite svoj pristup u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada i uspećete da je osvojite. Posetite lekara.

VAGA

Potrudite se da se za sada držite nekih sigurnijih poslovnih ulaganja. Nije vreme za veće rizike na ovom polju. Osećate se nove probleme u odnosu sa voljenom osobom i to vas opterećuje. Osetljivi zubi i desni.

ŠKORPIJA

Poradite više na svojoj koncentraciji ako želite da na vreme rešite poslovne probleme. Pred vama je mogućnost da sa voljenom osobom ostvarite stabilnu, iskrenu i povoljnu atmosferu. Danas će vam prijati odmor.

STRELAC

Ne biste trebali da očekujete veće probleme na ovom polju. Situacija vam je prilično stabilna. Veoma ste zaljubljeni u novu osobu koja vam izgleda kao oličenje idealnog partnera. Imate mnogo pozitivne energije u sebi.

JARAC

Moguće je da ćete danas imati komplikacije na poslu. Finansije su vam pogotovo nestabilne. Vaša samoća počinje da vam smeta. Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju. Slušajte savete lekara.

VODOLIJA

Skloni ste pravljenju manjih grešaka na poslu. Ipak, ne biste trebali da imate značajnije posledice. Moguće je da ćete se veoma lako upustiti u flert sa osobom koja nema iskrene namere prema vama. Zdravlje vam je osetljivo.

RIBE

Očekuje vas jako dobra prilika za posao. Dolazi vam pokretanje posla koji će vam značajno poboljšati zaradu. Dvoumite se između dve osobe koje vam izazivaju radoznalost. Problemi sa hormonalnim disbalansom.

Izvor: Stil.rs