Pre par dana organizacija koja pruža podršku u borbi potiv globalne pandemije - Public Health England initiative dobila je retku priliku da zaviri u dom princa Williama i Kate Middleton, ne bi li naciji oktrili kako izgleda kućno-radno okruženje čuvenog royal para.

Kengsintonška palata nalzi se u sklopu kengsintoških kraljevskih vrtova u čuvenom londonskom naselju, tačnije delu grada pod nazivom Čelsi.

Palata datira iz 17. veka, od kada je posedstvu britanske kraljevske porodice, a u njoj je prva živela kraljica Victoria, da bi kasnije tokom istorije, ova palata postala glavna rezidencija mladih britanskih kraljevskih parova.

Ova palata prostire se na površini od fantastičnih 121.000 metara kvadratnih, a u njoj kao što mnogi misle ne žive samo William i Kate, već nekolicina britanskih mladih krlajevskih parova.

To su princeza Eugenie i njen suprug Jack Brooksbank, vojvoda i vojvotkinja od Gločestera, vojvoda i vojvotkinja od Kenta, te princ i princeza Michael od Kenta.

Organizacija Public Health England initiative dobila je priliku da zaviri isključivo u radne odaje princa Williama i Kate Middleton i otkrije kako praljevski rad provodi radno vreme u svojim raskošnim kancelarijama, ali i da otkrije na čemu rade vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

Naime, kraljevski par uskoro će javnosti da prestavi projekat psihološke pomoći građanima Velike Britanije tokom karantina, a njegova vrednost iznosiće pet miliona funti.

Kate je fotografisana kako telefonira za svojim radni stolom u kompletu koji podrazumeva sako i pantalaone u prljavo roze tonu, a koji je Kate prethodno već nosila, model potpisuje Marks and Spencer.

Na njenom radnom stolu primećenu je kolekcija Penguin klasika sa posebno ilustrovanim koricama koje potpisuje Coralie Bickford-Smith, a u pitanju su čuvene priče Mansfield Park od Jane Austen,  A Christmas Carol i Bleak House od Charlesa Dickensa i obavezni soneti Williama Shakespeare-a.

Međutim, tu je još jedan detalj koji nam se posebno dopao: udobna sofa koja se nazire u pozadini, te uređeno mesto za sedenje u velikom prozoru i mini fotelja - pretpostavljamo namenjeno deci kada dođu u pseti mami na radnom mestu.