Sigurno da Melania nije prva dama Amerike koja je u svoj stajling uložila na desetine hiljade dolara, jer ako nekome pristaje da nosi odeću sa potpisima prestižnih dizajnerskih imena, onda je to svakako osobi koja se nalazi na ovakvoj poziciji. 

Od trenutka kada se prvi put zvanično pojavila na inauguracji Donalda Trumpa, odevena u svetlo plavu kombinaciju rađenu po meri, a sa potpisom čuvenom američkog dizajnera Ralpha Laurena, američka nacija već je spremno negodovala, te osuđivački komentarisla kako će njihov porez od taksi otići po svj prilicu u garderober prve dame Amerike.

Amerikanci su negodovali su punim pravom, jer je lepa Slovenka već pri prvim zvaničnim pjavljivanjima uspela da ponese kreacije koje ne samo da su potisali neke od najvećih imena u svetu mode, već su napravljena i po meri - što naravno znači dodatni novac.

Otprilike u tom duhu se i nastavilo, svako pojavljivanje predsednika Amerike koje podrazumeva i Melanijino društvo, uvek je od strane novinara prokomentarisano i u pravcu stajlinga koji je prva dama Amerike ponela.

A, to su uglavnom Dior, Louis Vuitton, Marc Jacobs i naravno na nogama obavezan Christian Louboutin.

Međutim, ispostavlja se da američki poreski obveznici nemaju razlog za brigu.

Iako je prva dama Amerike po proračunu svega onoga u čemu se zvanično pojavila, samo u 2019, godini potrošila nešto jače od 218.000! 

Međutim, upravo zahvaljujući istom tom poreskom zakonu teško da se može sakriti zarada od države, te je tako u javnost dospela i zvanična informacija o bogatstvu Melanije Trump, a ono iznosi 38 miliona dolara!

Nešto zarade je svakako iz njenih modeling dana, dok je ostalo pretpostavljamo velikodušni deo računa koji je dopunio njen suprug.

Te je vrlo moguće da Melanija sama plaća sopstvenu garderobu, jer zašto ne bi?

I ispostavilo se da to zaista jeste tačno.

Stephanie Grisham, portparolka prve dame Amerike potvrdila je ovo "ona sama plaća za svoju odeću".