Helen Mirren boravi sa svojim suprugom u karantinu koji se nalazi na jezeru Taho, gde par ima kuću.

Ovo predivno jezero, jedna je od najpoznatijih destinacija u Americi kada je u pitanju bogata priroda, a nalazi se na granici Kalifornije i Nevade.

Glumica u izolaciji uživa u veličanstvenom pogledu na prirodu, do pre samo nekoliko dana u ovom područuju sve je bilo zavejano, a veći deo dana provodi čitajući, ali i zabavljajući svoje pratioce na Instagramu.

Način na koji čita Šekspira toliko je fantastičan da bi mogla da dobije po jednu nominaciju za Oskara za svaki post i insta story koji objavi.

Tako je svoje pratioce oduševila čitajući čuveni Šeskpirov sonet: "Shall I compare thee to a summer’s day.." aludirajući na trenutnu izolaciju, dok su njeni fanovi oduševljeno komenatarisali da je način na koji ona čita poeziju toliko fanastičan, da bi slobodno mogla da čita i uputstvo za rukovanje mašinom za pranje sudova i da ono zvuči ništa manje briljantno.

Na opšte izenađenje i oduševljenje svojih pratilaca, glumica je otkrila i kako bria uloge, s obzirom da je ovo idelan trenutak za neometano čitanje scenarija.

"Znam da se ovo režserima neće dopasti, ali prosto ja tako radim. Ukoliko se moj lik ne nalazi a poslednjoj strani scenarija ili makar na poslednjih nekoliko stranica, uopšte se ne zamaram sa čitanjem. Ukoliko se moj lik poslednji put pojavljuje u nekom dramatičnom stanju - da li je u pitanju scena samoubistava ili ubistva i tako nestaje, onda ću da se vratim i pročitam od početka. Međutim, ukoliko samo magično nestaje, uopšte se ne zamaram sa čitanjem tog scenarija", otkrila je poznata glumica.