Za neke od komada koji su se našli na ovom spisku možemo zaista da kažemo: konačno!

A, sa novom sezonom koja stiže iza ćoška vreme je da budemo spremni za neke potpuno nove komade odeće koji će osvežiti i unaprediti naš stil.

Kada dođe proleće, a pogotovo u ovim uslovima u kojima se svi trenutno nalazimo, svi dobijemo želju za reorganizacijom životnog prostora, a to podrazumeva sređivanje ormara kao prioritet broj jedan.

Zato je krajnje vreme da se rešite nekih modela kojima je vreme davno isteklo, pa čak i onima koje ste uveliko nosili još prošle sezone.

Međutim, uzevši u obzir konstantnu rotaciju trendova, koja je u punom jeku, možete o određenim modelima da razmislite i spakujete ih na dno garderobera.

Mi vam predstavljamo spisak onih koji će svakako biti OUT do narednog leta i proleća (ako ništa drugo).

1. Croped zvoncare

Iskreno, nismo mogli da verujemo da jedan ovakav model neko uopšte želi da nosi. Farmerice čije se nogavice šire, a potom su sečene na pola lista ili dosežu do članka.. Međutim, fashion znalci i te kako su ih nosili. Skidamo im kapu i zahavljujemo dizajnerima koji su ove sezone stavili fokus isključivo na zvonacre u punoj dužini i širini.

2. Teksas jakne

Verovali ili ne, ali dogodilo se i to: vaš omilejni outwear komad konačno više nije IN, iako je to bio poslednjih..pa, dve decenije? Tri? Pet? Ali ono što jeste IN to su bajker jakne i one u svim mogućim bojama od svih mogućih materijala. Goodbye good old denim!

3. Topovi golih ramena

Nismo uopšte oduševljeni što je ovaj trend out, ali modni znalci kažu da ukoliko želimo da pratimo najnovije trendove, sačekamo sa povratkom golih ramena i ove sezone ih naglasimo naramenicama i puff rukavima.

4. Lime zelena boja

Nismo sigurni da li ste primetili zastupljenost ove jarko zelene nijanse u poslednjih dve, tri godine, ali mi jesmo. Bilo nam je izuzetno sumnjivo kada smo krajem zime počeli da viđamo komade na rasporodaji koji us upravo u ovoj vrlo fektnoj boji, ali sada nam je jasno zašto je tako. Maslinasto zelena je i dalje in i isto tako je efektna i odlično se slaže sa belom i crnom, baš kao i lime zelena. Nemojte da patite suviše.