Čvrsti smo zagovornici teze da dobar stil nipošto ne bi trebalo da vas košta čitavo bogatstvo.

Investicija u nekoliko efektnih komada u kombinaciji sa onim bezvremenim najbolji je mogući izbor.

Naravno, i mi smo jedni od onih koji ne mogu da odole tim preslatkim i tako povoljnim majicma koje nam svojim niskim cenama bodu oči u svakoj hihg-street radnji.

Tokom rasprodaja nije ništa bolje, uopšte nismo sigurni gde bismo obukli tu haljinu, ali predivna je i košta duplo manje nego pre par meseci, sigurno će se ukazati prilika.

Međutim, nažalost većina ovih stvari završi kao deo nagomilane hrpe stvari u nekom ćošku ormana ili što je još gore i realnije, na jednoj čitavojj polici ormana!

Zato i kada kupujemo trendovske komade trudimo se da o njima razmišljamo racionalno.

Pred vama je upravo jedna takva lista, koja je sa razlogom kratka, jer ovo zaista jesu jedina tri nova komada koja će vam trebati u prlećno/letnjoj sezoni 2020.

Iako će i ovog leta čuvene Birkenstock sandale biti apsolutno prisutne, a chunky modeli jedni od najpoželjnih, odolite izazovu stapanja u masu. Invetsirajte u model obuće koji je podjednako praktičan i udoban, a pritom ipak značajno elegantnji.

U pitanju su kožne japanke sa platformom. Ukoliko nađete model koji liči na onaj kakav poseduje čuvena skandinavska trendsterka Pernille Teisbaek, onda znate da imate komad koji žete moći da nosite uz apsolutno sve, kako ovo leto, tako i sledeće.

Croped top majice u početku su bile rezervisane samo za tinejdžerke, ali ne više. Razlog za to krije se u formi modela koji dopušta svim genracijama da ga nose. 

Majice sečene do linije struka više nisu uzani topići koji su tu da pokažu svetu vaš super seksi pupak i ravan stomak, već da unaprede vaš svakodnevni basic stajling.

Trendi modeli podrazumevaju zapravo klasičnu pamučnu majicu kratkih rukava, koja je nešto šira, a sečena u dužini. Ove majice odlično izvgledaju u kombinaicji sa farmericama visok struka, pa i suknjama. Razlog za to leži u odličnom balansu siluete koji prave.

Opredelite se za model sa minimalističkim printovima i kombinacije baznih tonova.

Vodeći aksesoar leta, koji poseduje svaka devojka koja sebe naziva trendseterkom - jeste tašnica u mini formi.

Modeli mini verzija tašni zavladali su ulicama svetskih modnih metropola uveliko tokom prošle prolećne sezone, ali čini se da nemaju nikakvu nameru da siđu sa svog trend broj 1. trona u svetu efektnih dodataka.

Ne ulažite mnogo u ovaj detalj, jer ne možemo da garantujemo njegovu popularnost naredne sezone, a nije naročito praktičan.

Međutim, mudro je da izaberte zanimljivu formu ili odvažnu boju, ako već nosite ultra popularan komad zašto to ne bi svi primetili?

1. Japanke

2. Croped majica

3. Mini tašnica