Nije sve u brednovima koje nosite, nešto je i u stilskim trikovima.

Pogotovo ukoliko ste toliko dobro upoznati sa modnom scenom da tačno znate u kojim kolekcijama su određene boje preovladavale.

Ono što se nosilo na pisti prošle jeseni u Njujorku, Parizu, MIlanu i Londonu, a predstavljalo najavljujuće trendove za proleće-leto 2020, mnogima je prilično nedostižno.

Međutim, morate uvek da imate u vidu kako high-street brendovi pomno prate prikazivanje svih kolekcija i trude da se da u svoju ponudu uvrste sličnu formu, kroj, materijale, same kompozicije modela i naravno boje!

Ukoliko ne možete da priuštite najpoželjnije modele koje najavljuju letnju sezonu, a koje trendseterke u modnim metropolama uveliko nose i izbacju fotografije svojh najnovijijh stajlinga kao da se svet ni jednog trenutka zaustavio nije, možete svakako uz našu pomoć da obratite pažnju na boje koje su se profiltrirale kao vodeće.

Nijanse koje su se našle u ovom malom ali odabranom krugu sa razlogom su tu.

Tako se bež boja, ali ona pesak tona našla među najpoželjnjim bojama sezone pred nama. Razlog za to leži naravno i u činjenici da ju je  Pantone uvrstio među najpožejnije boje sezone. Odlična je zamena za belu i uvek izgleda elegantno ali sa casual notom.

Nebo plava (dakle ne svetlo plava, nešto upadljiviji ton plave je u pitanju) viđena je kod brojnih dizajnera kao must, ali nama se možda najviše dopada što je viđena u kolekcijama imena koja su trenutno među najpošljenjim  modnim igračima: Stella McCartney, JW Anderson i The Row.

Simon Porte Jacquemusu možete da zahvalite što je popularnost ove jarko pink nijanse u fokusu kao nikada do sada. I mu mu zaista zahvaljujemo, jer sve što se kombinuje sa ovim tonom izgleda luksuzno. Savet: za najefektniji utisak igrajte na kartu monohromatike i efektnik aksesoara.

Nemoguće je da se zamisli leto bez bele boje, ona je tu da donese svežinu svojim kristalnim sjajem. Kada nosite belo ovog leta potrudite se uz ovaj ton nosite prirodne materijale, oni ističu luskuz beline na poseban način, a tako odgovarajući za leto.

Lime zelena vrlo je iznenađujuć ton na ovoj listi, ali ko smo i da se bunimo protiv recimo vodećeg skandinavskog brenda. Dobar deo aktuelne sezone koju potpisuje Ganni, obojena je u ovaj upečatljiv ton. Dajte oom tonu tretman dela savremene umetnosti, igrajte se ali ne preterujte.