Kate Middleton, princ Villiam i njihovo troje dece nešto pre uskršnjih praznika sklonili su se iz Londona i kraljevske palate, te se stacionirali u njihovoj porodičnoj kući koja se nalazi u jednoj od najlepših oblasti Velike Britanije, u Norfloku.

Porodica je učestvovala u  BBC specijalu emisiji Big Night In u kojoj je prikazano na koji način građani Velike Britanije gestom apalaudrianjima jedni drugima daju podršku u ovim teškim vremenima.

Video započinje šaljivim skečom u kome princ William neobavezno razgovara sa čuvenim britanskim prezenterom, glumcem i piscem Stephenom Fry-om, da bi se zatim nastavio sa lančanim aplauzom stanovnika Britanije različitih profesija, kji apalaudiraju jedni drugima u znak podrške. 

U jednom momentu ispred ulaza njihove kuće Norfloku, petočlana kraljevska porodica izlazi da aplaudira, a momenat je posebno emotivan zbog preslatke dečice koja se trude da aplaudiraju.

Iako, prvenstveno dirljiv, ovaj snimak u mnogo značajnijoj meri je komentarisan zbog stajlinga kraljevske porodice, s obzirom da je kompletnim njihovim stajlingom preovladavao ton plave boje.

Ipak, naravno ponajviše komentara stiglo je na račun izgleda vojvotkinje od Kembridža, izuzetno pozitivnih komenatara da se razumemo.

Naime, predvina jarko plava haljina sa sitnim floralnim motivima u roze boji, raspordata je za nepuna 24 časa nakon što se saznalo koji brend je u pitanju.

U pitanju je britanski brend Ghost,  a haljina koju je nosila Kate mogla je da se kupi online po ceni od 100 evra.