OVAN

POSAO

Pred vama je više mogućnosti. Sve vam zvuči realno i krajnje povoljno, ali rok u kome morate da donesete odluku je prekratak. Iako je sve naizgled dobro, postoje važni detalji koji vam mogu promaći. S druge strane, dok se vi kolebate šansa će proći, a vama će preostati kajanje. Dakle, predstoji vam delikatna situacija u kojoj morate biti odlučni i brzi, a istovremeno i mudri.

LjUBAV

Povlačite se u sebe. Možda vam neke nesuglasice s voqenom osobom deluju lošije nego što to zaista jesu. Ako biste se, umesto ćutanja, opredelili za otvoren razgovor, shvatili biste da problem nije između vas već je posledica trenutno lošeg raspoloženja.

ZDRAVLjE

Melanholija.

BIK

POSAO

Nakon velikog pritiska primorani ste da donesete važnu odluku. Bez obzira na to koliko ste uznemireni, tenzija će popustiti istog trenutka kada budete prelomili i jasno se opredelili. Ne žurite sa zaključcima, prevaziđite nestrpljenje. Tokom ovog perioda moguć je jedan preokret koji će vam dodatno rasvetliti situaciju.

LjUBAV

Zbunjeni ste jer vas privlači osoba koja ili nije adekvatna za vas ili veza sa njom nije moguća. Romantično dopisivanje, platonski odnos i maštanje, dovoljni su da se osećate sjajno, kao da ste na talasima zaljubljenosti. Iluzije su korisne samo ukoliko mogu da vam poprave raspoloženje.

ZDRAVLjE

Gastritis.

BLIZANCI

POSAO

Predstoji vam ponuda za saradnju sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam je sumnjiva, jer sve zvuči suviše dobro da bi bilo realno. Poslušajte svoj unutrašnji glas, jer bez obzira na to što je osoba, koja vam se nameće, iskrena, njen plan nije dovoljno realan da biste se vi nekritički upustili u njegovu gubitničku avanturu.

LjUBAV

U partnerskim odnosima vlada primetno zatišje. Voljena osoba deluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce, jer vas okolnosti teraju da situaciju sagledate na drugačiji način. Ne gubite nadu, ovaj period je kratkotrajan i prolazan.

ZDRAVLjE

Problemi sa kožom.

RAK

POSAO

Nedelja je obeležena stresnim dešavanjima. Dobar ishod vas puni dodatnim samopouzdanjem, pa razmišljate o daljim promenama. Ako se prepustite trenutnom raspoloženju postoji velika šansa da u duhu euforije povučete poteze koji bi vam, dugoročno, naneli štetu. Naoružajte se strpljenjem i dvaput promislite pre nego što nešto odlučite.

LjUBAV

Držite se svog stava i od toga ne odstupate ni malo. Čekate da druga strana povuče potez kojim bi vaša veza dobila pravo obličje. Iako ste, možda, u pravu, ne bi bilo loše da ipak krenete i vi u susret, čime biste voljenoj osobi dali do znanja da su vam želje obostrane.

ZDRAVLjE

Nesanica.

LAV

POSAO

Ove nedelje raspoloženje zavisi od finansija. Pripremite se na stres, jer vam predstoji neočekivani trošak. Krenite u susret ovom tranzitu tako što ćete se hitno presabrati i pronaći zaostale neplaćene račune na koje ste zaboravili. Budite oprezni i u saobraćaju, moguće su štete. Osim toga, čuvajte dokumenta i pažljivo proveravajte sve poruke koje vam stižu.

LjUBAV

Partnerski odnosi su vam na poslednjem mestu, jer vam se nameću problemi koji dolaze iz šire porodice, bilo da se radi o roditeljima ili braći i sestrama. Voljena osoba može pogrešno shvatiti situaciju, pa bi bilo korisno da o svemu otvoreno porazgovarate.

ZDRAVLjE

Čuvajte pluća.

DEVICA

POSAO

Izloženi ste pritisku sa svih strana. Iako napredujete na mestu gde se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što će vam se ovih dana dešavati biće u službi onoga što vas čeka u budućnosti. Budite prema svima ljubazni i dobronamerni, jer ne znate za šta će vam neko zatrebati u budućnosti.

LjUBAV

Ako biste bili realni, nemate velikih zamerki na svoj ljubavni život. Međutim, uvek vas prati osećaj da nešto nedostaje. Možda vas privlači pomisao da je nešto što se dešavalo u prošlosti bilo lepše od ovog što imate danas. Ne mučite sebe, jer ono što je propalo svakako nije ni valjalo.

ZDRAVLjE

Bolovi u kostima.

VAGA

POSAO

Ova nedelja je toliko intenzivna da vama ne preostaje ništa drugo nego da spremno prihvatite sve zadatke i izazove koji su se našli ispred vas. Svesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promeniti, pa vas hvata trema. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovde i ne razmišljate o onome što u budućnosti dolazi.

LjUBAV

Pravo je vreme da napravite kompromis. Vama to teško ide jer svaku improvizaciju doživljavate kao gubitak slobode. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da joj je nekada neophodno popustiti, čak i kada nije u pravu.

ZDRAVLjE

Čuvajte se povreda.

ŠKORPIJA

POSAO

U toku su važne promene. Okruženi ste tenzijom i naglim promenama raspoloženja. Ne postoji način da osmislite rešenje kojim biste izbegli stresove i odgovorili na sve zadatke koji su stavljeni ispred vas. Ne precenjujte svoje sposobnosti. Dajte sve od sebe ali, istovremeno, ostanite realni u očekivanjima, kako od sebe tako i od drugih ljudi.

LjUBAV

Na ovom polju je zavladala monotonija. Na neki način, obostrano prihvatate ljubav kao projekat koji tek treba da donese rezultate. Budite pažljivi u komunikaciji, jer iako je atmosfera mirna, mala diskusija može da proizvede ozbiljan sukob tokom koga biste svašta čuli od svog partera.

ZDRAVLjE

Kontrolišite krvnu sliku.

STRELAC

POSAO

U današnje vreme se dobro plaćen posao meri solidnom svotom novca koju dobijate za, vremenski gledano, mali trud. Svesni ste toga pa razmišljate kako da poboljšate efikasnost i sebi olakšate svakodnevicu. Bez obzira na to što situacija može delovati obećavajuće, ne zanemarujte to da sve što ovih dana otpočnete kasnije može biti podložno prepravljanju i reviziji.

LjUBAV

Podrška partnera postaje naporna, jer vas on, na neki način, obavezuje na nešto za šta znate da u budućnosti niste spremni. Osećate se ulovljeno, pa vas taj nesklad u odnosima uznemirava. Na vama je da odlučite da li ste spremni i po koju cenu da se odreknete sopstvene slobode.

ZDRAVLjE

Bolovi u leđima.

JARAC

POSAO

Sva vaša energija je usmerena na rad i poslovne aktivnosti. Ovo je period važnih odluka, ali i otkrivanja neprijatnih istina koje dosad niste ni slutili. Vi ste kao generator, osećate i upijate svaku vibraciju koja je oko vas. Loša strana vaše preosetljivosti je upravo u tome što ste skloni da vodite tuđu brigu, pa čak i na svoju štetu. Čuvajte se intriga.

LjUBAV

U vašem ljubavnom životu se bliži kraj jedne faze. Voljena osoba je raspoložena za značajne promene, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje partneru i dodatno strpljenje mogu da osveže vezu koja je zapala u krizu. Ukoliko to propustite slede komplikacije.

ZDRAVLjE

Bolovi u sinusima.

VODOLIJA

POSAO

Zbunjeni ste. Osećate šta vam i kako dolazi u budućnosti, ali ne znate kako da utičete na to. Dok se tako kolebate, vreme prolazi, a ništa se ne menja. Potisnuta tenzija i iščekivanje prete da eskaliraju u vidu nesmotrene reakcije kojom biste napravili ozbiljnu grešku i sebi naneli štetu koju u narednom periodu ne biste mogli da popravite.

LjUBAV

Slično kao i u poslu, sve zavisi od vas. Uratko rečeno, nemate dovoljno strpljenja ni za koga. Povoljna vest je da nećete još dugo čekati, promene stižu u bliskoj budućnosti. Do tada, ostanite smireni i ne povlačite preuranjene poteze, jer mogu biti pogrešni.

ZDRAVLjE

Hroničan umor.

RIBE

POSAO

Ovaj period je povoljan za vas, jer je na pomolu finansijski dobitak koji će vam dati prostora da ublažite napetost koja vas muči već neko vreme. Iskoristite odmor, ne zatrpavajte se novim obavezama, već narednih dana poslovne aktivnosti svedite na minimum. Odložite sve što niste u obavezi ovih dana da završite.

LjUBAV

Mnogi od vas će u ovom periodu otkriti neprijatne informacije. Pošto se radi o planetarnim aspektima koji ukazuju na previde i manipulacije, generalni savet je da nijednu vest ne uzimate zdravo za gotovo, već da pažljivo proverite izvore iz kojih one potiču.

ZDRAVLjE

Glavobolja.

Izvor: novosti.rs