Kako samo volimo kada se pojavi nešto "novo". To je naravno izuzetno teško postići u modnom svetu, jer svaki aktuelan trend, bio je već aktuelan. Neki od njih izzetno davno, a neki pre samo nekoliko sezona kada su netragom naglo nestali, a onda se baš kao ovaj na mah pojavili.

Svakako u svakoj novoj sezoni koja dolazi, prija nam da svoj outfit osvežimo nečim što nismo nosili prošlog leta.

Sada su to definitivno majice bez rukava, ali ne bilo kakve.

Dakle, nisu u pitanu majice na bretele, već majice bukvalno sečenih rukava - što će reći da ovakav  model majice možete da napravite i sami.

80-ih ovaj model najviše je nosila Debbie Harry i iz tog razloga dala mu pomalo edgy prizvuk, te su ga vrlo rado kasnije nosile i brojne druge rock zvezde.

Model koji je ove sezone aktuelan poseduje nešto naglašenije naramenice, okrugao izrez oko vrata, a nosi se u jednobojnim varijantama od kojih najviše dominiraju: siva, bela, krem, crna, mada su neonski tonovi odmah tu iza.

Najbolje izgledaju u spoju sa farmericama i blejzerom, te šortsevima svih formi, pa i teksas suknjom, a stiliziuju se uz tanke ogrlice u slojevima i oversize naočare za sunce.

U pitanju je svakako vrlo efektan model, nešto drugačiji, a popularne trendseterke već su ga prošetale, dok ga je jedan od najvoljenijih luksuznijih brendova - The Row, smestio u svoju akuelnu kolekciju.

Više nego dovoljno da predvidimo ovu majicu kao omiljeni model leta 2020.