I vrapci na grani znaju da je nonšalatni šik drugo ime svake prave Francuskinje, te da smo o njemu pisali nebrojeno puta.

Međutim, čini nam se kao da su pravila ove toliko puta do sada razotkrivene modne jednačine nešto što iznova uspešno zaobilazimo.

Sve što vam treba jeste dva para klasičnog jeansa koji vam savršeno pristaje, jedne iste takve pantalone (jednobojne naravno) rolka, košulja, blejzer, omiljene udobne cipele na štiklu i nekoliko marama efektnog dezena.

I voila!

Ipak, mi iznova biramo isprobavanje novih trendova i njihovo prilagođavanje onome što već posedujemo u garderoberu i naravno da iznova muku mučimo kada pred isti taj garderober stanemo u potrazi za novom kombinacijiom, od čije potrage nas unapred boli glava.

A, tako je, tako je jednostavno. I to bez obzira na to koliko god godina da imate.

Ova divna Francuskinja -  Valerie Tribes, to je mnogostruko dokazala svojim Instagram postovima različitih outfita.

Efektnost jedne ešarpe upadljivih boja je prosto fantastična, neočekivana stilizacija aksesoara takođe, upraivanje klasičnih i pomalo nekonvencionalnih komada i te kako!

Ako obećamo sebi da će nam doza njenog Instagram feed-a biti novo modno pravilo, sigurno je da ćemo postići taj fenomenalni nonšalatni šik, a ako supete pre nas - javite nam.

Počinjemo sada!