Ovan

Što se posla tiče, kreativniji ste i konačno uviđate da postoje različita rešenja za Vaš problem. Organizujte se bolje. Postoji neka prepreka između Vas i partnera, ali još uvek ne možete da sve rešite. Budite uporni. Slobodni, previše se trudite oko neke osobe koja ne zavređuje toliko pažnje. Budite pozitivniji i gledajte kako da se opustite i da uživate malo više, a ne samo da radite.

Bik

Veoma ste cenjeni i poštovani i da svi od vas očekuju samo najbolje. S druge strane, znate koliko obaveza imate i koliko imate problema da ostvarite neki kompromis. Neki saradnici Vam baš prave problem. Bićete romantičniji od vikenda, a moguć je i početak neke nove veze.

Blizanci

Imate sjajne predispozicije da uspete ove nedelje, ali je potrebno da ne radite previše stvari u isto vreme. Budite otvoreni za svaku saradnju. Ne brzajte sa odlukama. Preosetljivi ste, pa su zbog toga mogući problemi sa partnerom. Ne nervirajte se previše, ako ste slobodni. Ljubav može doći preko poslovne saradnje ili makar neko novo poznanstvo, pa imajte strpljenja.

Rak

Konačno ćete moći da se zaljubite i da ne brinete previše nego da uživate u ljubavi. Odlično ste raspoloženi i spremni za vezu. Ako ste zauzeti, nemate nikakve probleme sa partnerom. Nikako da nađete neki cilj ovih dana. Veoma ste emotivni i to se vidi na poslu jer sve shvatate previše lično. Budite racionalniji.

Lav

Potrebno je da obratite pažnju na detalje. Ne opterećujte se previše oko posla i novca nego dajte svoj maksimum što se tiče ljubavi. Partner ne sme da se oseća zapostavljeno. Ako ste slobodni, neka osoba sa posla može da pokaže naklonost. Na poslu sve ide kako treba, samo je bitno da sada stvarno razmislite o svojim planovima.

Devica

Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje ste stalno otaljavali. Ne nervirajte se oko toga što ne ide sve baš brzo. Ipak ćete da imate priliv novca. Moguć je problem u saobraćaju. Izađite malo iz rutine kad je ljubav u pitanju. Ne opterećujte se previše poslom jer ćete tako da zapostavite ljubavni život.

Vaga

Komunikacija sa partnerom je veoma loša ove nedelje. Pokušajte da to promenite. Odgovornost za neke stvari preuzmite, ne prebacujte je na partnera. Ako ste slobodni, postoji mogućnost zaljubljivanja. Više puta u ovoj nedelji možete da se nađete u situacijama koje su problematične. Rasprave sa saradnicima su moguće, biće teško da nađete kompromis i da se prilagodite.

Škorpija

Vaš ljubavni život je haotičan. Ne možete nikako da se dogovorite oko svega, a veoma ste strastveni. Dobro se osećate ako ste slobodni. Ne nervirajte se oko posla jer će sve da bude u redu. Bitno je samo da se ne vraćate starim poslovnim partnerima, nego radite sa onima sa kojima sada dobro radite, kao i sa nekim novim saradnicima. Sve u vezi sa poslom Vas opterećuje previše. Pokušajte da se više odmarate.

Strelac

Jako brzo trošite novac. Nervozni ste i to dosta utiče na Vaše zdravlje. Bitno je da sve obaveze odradite u zadatom roku, a da ne žurite pa da napravite greške. Što više razgovarate sa partnerom sve će teže da bude da dođe do dogovora. Zato je potrebno da ne objašnjavate svaki svoj korak do detalja, nego da nađete vreme jedno za drugo, bez suvišnih informacija. Moguć je kraći put. Vreme je za uživanje.

Jarac

Tačno znate kakvi su Vam ciljevi i kako da ih ostvarite. Previše Vas sabotiraju drugi ljudi. Imate potrebu da ne radite, pa ako možete, uzmite odmor. To je najbolja odluka za sada. Što se ljubavi tiče, nije Vam lako, jer biste želeli u isto vreme i da ste sa voljenom osobom, ali i da se družite više. Napeti ste. Ako ste slobodni, nećete da menjate status ove nedelje.

Vodolija

Napravite kompromis sa voljenom osobom, ali Vam to neće biti baš lako. Slobodni, ne očekujte neke promene ove nedelje. Što se posla tiče, u odličnoj ste fazi. Možete da očekujete nove šanse za posao. Imate dosta zasluga iz prethodnog perioda, pa očekujte boljitak uz pomoć drugih ljudi. Ne znate šta ćete pre da odradite. Štedite malo više.

Ribe

Nije idealna situacija u ljubavi. Nestabilna je veza i niste sigurni u partnerova osećanja. Slobodni, postoji osoba sa kojom biste želeli nešto više, ali niste sigurni da su simpatije obostrane. Budite strpljivi. Pritisli su Vas problemi, ali nekako izlazite na kraj sa svim obavezama. Moguć je problem u komunikaciji sa saradnicima, ali i nadređenima. Polako preuzimajte obaveze na sebe, ali nemojte da se preforsirate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.