Sastojci:
8 paradajza
So, biber
1 šolja prepečenog i sitno iseckanog hleba
2 čena belog luka (iseckanog)
2 kašike iseckanog peršuna
2 kašike iseckanog bosiljka
1 kašičica timijana
50 g parmezana
Priprema:
1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Nožem izrežite paradajz i kašikom svaki izdubite. Posolite ih i začinite biberom i stavite paradajz u pleh.
2. Pomešajte mrvice hleba, beli luk, peršun, bosiljak, timijan i sir sa komadićima paradajza koje ste izdubili. Dodajte dve do tri kašike ove mešavine u svaki paradajz.
3. Pecite 30 minuta, sve dok mešavina ne poprimi smeđu boju, a paradajz postane mekan. Ostavite da se malo ohladi pre nego što poslužite.
Izvor: stvarukusa.rs
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti