Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laki letnji ručak: Punjeni paradajz sa parmezanom i belim lukom

Brzo, jednostavno i zdravo!

  Izvor: Foto: Profimedia

Sastojci:

8 paradajza

So, biber

1 šolja prepečenog i sitno iseckanog hleba

2 čena belog luka (iseckanog)

2 kašike iseckanog peršuna

2 kašike iseckanog bosiljka

1 kašičica timijana

50 g parmezana

Priprema:

1. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Nožem izrežite paradajz i kašikom svaki izdubite. Posolite ih i začinite biberom i stavite paradajz u pleh.

2. Pomešajte mrvice hleba, beli luk, peršun, bosiljak, timijan i sir sa komadićima paradajza koje ste izdubili. Dodajte dve do tri kašike ove mešavine u svaki paradajz.

3. Pecite 30 minuta, sve dok mešavina ne poprimi smeđu boju, a paradajz postane mekan. Ostavite da se malo ohladi pre nego što poslužite.

Izvor: stvarukusa.rs

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity