OVAN

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi vas zaista mogla pomučiti. Izađite među ljude.

KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva

BIK

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postaće malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti uživati u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođe biće prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

BLIZANCI

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje, a usaglašavanje će biti kroz kompromis. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U protivnom, osećaćete se usamljeno.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili sa ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Razbistrite sve s argumentima.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na bitne stvari.

RAK

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte sa humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite van među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte sa drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Potrebno vam je strpljenje.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

LAV

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kada će se prilike prorediti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete imati uspeha na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVET: Stalno ćete biti sa ljudima. Povremeno se osamite.

DEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli biti prijatni. Šteta ih je propustiti.

KARIJERA: Mala nerviranja biće povezana sa odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

VAGA

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali s druge strane, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati reagovati. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako se postaviti, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se redovno.

ŠKORPJA

LJUBAV: Kako sedmica bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Verovatno ćete biti rado viđen gost, a i vi sami trudićete se da ništa ne propustite. Bilo u vezi, bilo sami, dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega će se trebati dogovarati, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost nositi prave bodove.

ZDRAVLJE&SAVET: Manji pad imuniteta. 

STRELAC

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtevno, a otuđenje će se smanjiti. Uprkos tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite van, među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Zamišljaćete se u ulozi dobročinitelja. Mnogi će zaista uravnotežavati stvari na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija. Biće to sedmica u kojoj će biti svega pomalo.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

JARAC

LJUBAV: U ličnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništvo i razumevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte sa poverenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Isprobavaćete različite varijacije poslovanja. Ovo će vam doneti određenu radost. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni u služnim delatnostima takođe će imati više posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežićete svoj stil.

VODOLIJA

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to veliki trud sa malo manje velikim rezultatima. Bićete vođeni originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Prepoznajete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

RIBE

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali osetićete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Uspevaćete napraviti analizu svoje ljubavne prošlosti, pa onda opet izaći sa društvom. I tako naizmenično. Biće ovo šarena sedmica.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice nakupljenog umora. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se uz ono što volite.

Izvor: Ehoroskop