Jennifer Aniston retko objavljuje fotografije na svoje društvene mreže. Ali kada to uradi, onda ne samo da pridobije milione lajkova, već i svu našu pažnju.

U poslednjem #ootd objavljenom izdanju, Aniston je bila na snimanju serije The Morning Show u vrlo elegantnom outfitu: crnoj dolčeviti, crnom blejzeru, crnim pantalonama i jednostavnim crnim potpeticama. Ali najvažniji deo najverovatnije niste ni primetili - torbu koju drži oko ruke.

Čak i bez mogućnosti izlazaka (u svakom njegovom značenju), dizajnerske torbe bile su naprodavaniji komad u 2020. godini. Rezultat? Trendovi koji se zadržavaju duže - jer ipak treba pokazati sve te u karantinu kupljene modele. Mikrotorbe ostaju do daljnjeg, velike tašne zauzele su modni tron, a torbice koje poseduju neobičnu siluetu (polu)meseca jesu onaj famozan must-have model svih trendsetetki na Instagramu. O da, Jennifer Aniston jedna je od njih.

Ukoliko ste čitali majsko ELLE izdanje, videli ste da smo ovaj trend najavili kao veliki. Sve je počelo kada je brend Staud još pre pandemije prikazao kožnu Moon torbu. Nakon samo jedne objave, Kendall Jenner bila je odgovorna za rasprodatu čitavu serije ovih torbi, a onda su se pojavile u novim veličinama, bojama i materijalima, kao i u mnogobrojnim kopijamahigh street brendova.

Iako je oblik moderan i inovativan, i dalje je praktičan jer ga lako možete prebaciti preko ramena. Kako vam se dopada?