BUDIM SE… teško. Velika sam spavalica. Jedino kada kad je reč o o šminkanju, ustajem i u pet ako treba i ne kukam. Žao mi je što nemam naviku da se budim rano. Ranoranioci su srećni ljudi, mislim da žive ispunjenije jer „iskoriste dan“.

KAKO IZGLEDA TVOJA JUTARNJA NEGA? Otkad se umivam samo čistom vodom, lice mi je mnogo zdravije, hidrolipidni sloj je bolji. Zatim koristim AHA ili BHA tonik (Paula's Choice 8% AHA Lotion Exfoliant), potom hidrataciju (The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5), antioksidans (The Ordinary Euk 134) i SPF (SVR Sun Secure Dry Touch Fluid SPF 50+) koji je za moju belu kožu nezaobilazan svih 356 dana, a ne samo leti. Istini za volju - ne mogu da ga smislim, ne volim taj osećaj na licu, ali je neophodan. 

ŠTA TE INSPIRIŠE? Kako spojiti nešto inovativno sa nečim što je tradicionalno. Kako inkorporirati u život, profesiju, stajling… nešto novo, a ne narušiti staro koje je dokazano dobro. Igra na žici, konstantna. 

POSLEDNJI KOZMETIČKI PROIZVOD KOJI SAM KUPILA JE…Super Blue paleta senki brenda Charlotte Tilbury. Patim za proizvodima iz ograničenih serija koje „nema niko“, a još kada uhvatim jedan od poslednjih komada na svetu, kao da sam dobila na lotou. A tom paletom i jesam. 

KADA POGLEDAM U OGLEDALO VIDIM… mnogo više bora nego što sam očekivala i mnogo veće zadovoljstvo njima nego što sam očekivala. 

CRVENI KARMIN I CRNI EYELINER? Da.

GO-TO TEČNI PUDER? Urban Decay Stay Naked. Mnogo vremena bilo je potrebno da proizvođači šminke prelome da nije svaka masna koža i problematična i da nije svima potrebno veliko prekrivanje. On dobro kontroliše sjaj, a nije težak. 

NAJBOLJI SAVET KOJI SAM DOBILA JE… „Posmatraj sistem i budi spremna da će sve svoje osobine ispoljiti i na tebi. Bez izuzetka. Momak koji vara devojke varaće i tebe; drugarica koja ogovara prijatelje ogovaraće i tebe; firma koja ne poštuje radnike i ne plaća ih adekvatno neće se ni prema tebi poneti korektno... Nemoj da misliš da si posebna, ,sistemʼ je poprilično sebičan i više voli sebe nego tebe.“

MOJA ZONA KOMFORA JE… pravljenje ajvara sa roditeljima na terasi porodične kuće. 

MIRIŠEM NA… Robert Piguet je poznat po tome da je obučavao dizajnere kao šo su Christian Dior, Hubert de Givenchy i Pierre Balmain. Sasvim je u redu da koristim parfem koji nosi njegovo ime - Robert Piguet Cravashe.

DAN ZAVRŠAVAM… retinolom i igrom sa psom sve dok i on i ja ne popadamo od igrice Tug of War.

Priredila: Dunja Đokić