S obzirom na to da smo i dalje ograničeni merama i zabranama vezanim za putovanja, verovatnoća da bismo uskoro mogli da posetimo Pariz vrlo je mala. Još kada uzmemo u obzir da već godinu dana (a i ceo život) sanjamo o lepršavim haljinama u francuskim parkovima, idiličnoj vožnji biciklom uz Senu, i sve to sa stylish cegerom u kome su spakovane zdrave namirnice, začini i cveće sa pariske pijace, ovu realnost sve teže prihvatamo.

Bilo kako bilo, moraćemo još malo da pričekamo - i to bez jadikovanja. 

U međuvremenu, postoji nekoliko stvari koje mogu da nas nadahnu i unesu malo lepote (i Pariza) u naš život. Zahvaljujući određenim Instagram nalozima, balkoni od kovanog gvožđa, kamene ulice, barovi na ćoškovima, kroasani u tanjirima i najfinija vina u čašama - nadohvat su ruke.

Na spisku su francuski modni brendovi, fotografi i influenseri koji dokazuju zašto je Pariz jedna od najpoželjnijih lokacija na celom svetu.

S nestrpljenjem očekujemo bolje dane i pratimo ovih 15 naloga. Krenite da prepisujete must-see mesta i pravite plan za svoj obilazak jednog od najlepših gradova na svetu.

View this post on Instagram