Dok je princ Harry zauzet svojim prvim producentskim projektom za Netflix, Meghan Markle priprema se za lansiranje dečije knjige. 

Juče je Penguin Random House najavio njeno prvo izdanje pod nazivom ''The Bench'', u kome Meghan piše o posebnoj vezi između oca i sina - viđenoj očima majke. Iako je priča izmišljena, vojvotkinja ne krije da je inspirisana odnosom njenog supruga i sina Archija koji sutra slavi svoj drugi rođendan.

Takođe, poznati ilustrator Christian Robinson doprineće ovom projektu koje će biti rađeno u štampanom, ali i online izdanju.

Meghan je u saopštenju za štampu istakla da je ideju dobila kada je napisala pesmu za svog supruga na Dan očeva, samo mesec dana nakon rođenja njihovog sina. Tako je od pesme nastala čitava priča, koju prate eterične akvarelne ilustracije, simbolišući toplinu, nežnost i radost roditeljske ljubavi. 

Podsetimo se, par trenutno iščekuje rođenje ćerke, što je, kako su rekli, ostvarenje njihovog sna. Nesumnjivo je da ih je napuštanje kraljevske porodice inspirisalo i oslobodilo u kreativnom izražavanju, a nama preostaje da vidimo šta nas sve očekuje u nastavku pomenutih projekata.