U novoj kampanji za J Lo Beauty, poznata pevačica pozira sa majkom i ćerkom na porodičnom portretu uz opis: Mamma glows best.

Okrenute iz profila i odevene u neutralnu bež nijansu, sve tri odišu lepotom, sjajem i samopouzdanjem. Bilo da je u pitanju maslinovo ulje koje promoviše ili bilo koji drugi beauty preparat, jedno je nesporno: neverovatna genetika je osnov svega

Međutim, još kada je prvi predstavljala svoju beauty liniju, Jennifer Lopez je otkrila da od majke Guadalupe Rodriguez nije nasledila samo lepotu, već i mnoge beauty tajne. Jedna od njih jeste da je maslinovo ulje lek za sve. Ona kaže da je upravo ono bilo zaslužno za njenu mladoliku, blistavu i zdravu kožu, zbog čega je ekstrakt maslinovog ulja dodala i u beauty preparate sa svojim potpisom.

Sa generacije na generaciju, isto iskustvo prenela je i na ćerku Emme Maribel Muñiz koja je toliko mlada da joj preparati za lepotu nisu potrebni, ali prirodni ekstrakti ne mogu da naškode. Zato maslinovo ulje ne koristi nužno za negu kože, već i kao sastojak zdrave ishrane.

J Lo je još od svog nastupa na Super Bowlu počela da eksponira svoju ćerku javnosti, zbog čega je sasvim izvesno da će ona krenuti maminim stopama.

Značaj prirodne lepote, dobre genetike i kvalitetne nege ponovo je u prvom planu, što nas posebno raduje. A da, kako kaže pevačica, prava lepota nema rok trajanja, svedoči nova kampanja u nastavku.