Princeza po zvanju, ali po tituli bismo mogli slobodno da kažemo da je Diana Spencer bila apsolutna kraljica stila. Nijedna paparazzo fotka na kojoj je osvanula nije pokazala njen loš stajling, a njena skromnost i pristupačnost su je zauvek okovali u zvezde koje svi vole. Gotovo da nema osobe na planeti koja nije bila ili još uvek jeste zaljubljena u princezu od Velsa, a svim damama koje su želele da prate modu bila je večita inspiracija.

Uvek kada posumnjate u to šta biste ovog leta mogli da obučete, dovoljno je da na Googlu ili Instagramu ukucate Lady Diana i iskočiće vam mali milion predloga šta bi trebalo obući ovog leta, a da apsolutno ne napravite nijednu grešku.

1. Mala bela haljina

Bela je boja leta, a haljina must wear u svakom izlasku. Modni stručnjaci večito govore o maloj crnoj haljini kao nepogrešivom izboru, međutim D ima svoj lični pečat. Ovog leta ponesite malu belu haljinu i provod je zagarantovan.

2. Jednodelni kupaći

Mint i neon su nijanse koje dominiraju ove godine u svim segmentima mode pa tako i u domenu kupaćih kostima. Princeza od Velsa neretko je viđana u jednodelnim kupaćim kostimima, a sama pomama oko njih pre par sezona se i vratila upravo zbog nje.

3. Like a lady

Blazer haljina je nešto što se ponovo vratilo na velika vrata. Retro reveri i dužina do kolena dostojni su jedne princeze, a ako pitate Dianu dovoljno je dobra i za trčanje.

4. Jeans je uvek in

Farmerke sa dubokim strukom su komad koji svako mora posedovati u svom garderoberu. Ne samo što je idealan za svačiju figuru, već u kombinaciji sa belom košuljom i jednostavnim kaišem daje ultimativni letnji autfti.

5. Kao limun

Citrusni tonovi najbolja su asocijacija na visoke temperature, a lepršave haljine upravo u ovim nijansama najbolji izbor kako za dnevni tako i za večernji autfit. Ukombinovani sa jednostavnim cipelama i clutch torbicom biće savršeni da iz dnevne varijante lagano pređete u večernju.

6. Moć cveća

Ako nema cvetnog printa tokom SS sezone, možemo slobodno računati da se nije ni desila. Plava osnova i cvetovi u šarenim bojama idealno se uklapaju sa dobrim komadom naočara kao što su okruglaste lenonke koje ponovo dolaze u fokus ovog leta.

7. Sporty chick

Na kraju možda najlegendarnije izdanje Princeze Diane Spencer, bilo je ovo. Biciklističke i duks upareni sa patikama i naočarima za sunce. Gotovo da nema influenserke koja nije izimitirala ovaj stajling, a što se nas tiče ovaj autfit može slobodno da uđe u anale mode i svi zauvek treba da pronađu inspiraciju u njemu.

Priredio: Aleksandar Nastasijević