Proleće je tu, iako danima već nemamo takav utisak. Tmurno i kišovito vreme stvara atmosferu koja nas ne čini baš zadovoljnima, a zbog toga se najlepše osećamo kod kuće obučeni u trenerke i oversize dukseve, dok pijemo čaj i gledamo omiljenu seriju.

Tome polako dolazi kraj, a već sa prvim zracima sunca spremamo se za bašte, koncerte, te samim tim i nove outfite. Pa, šta odabrati pri lenjom izlasku iz kuće? Onda kada želimo da izgledamo stilizovano, ali nonšalantno, bez mnogo truda?

Beli top je komad sezone (kako ove, tako i svake naredne) jer ga možete ga uklopiti uz apsolutno sve. Zajedno sa farmerkama, patikama i dobrim mantilom ili jaknom, majica bez rukava podiže outfit na viši nivo. Pored toga, uklapa se u svačiji budžet i nema razloga da ne trknete do najbliže high street prodavnice i kupite je odmah.

Izbor je prevelik, od širokih modela preko uskih top majica bez rukava, a lako se uklapaju za svaku priliku. Za vikend uživanje predlažemo da je nosite ispod jeans kombinezona koji evocira 90-e godine, a za poslovne ili specijalne prilike kombinujte ga sa odelom. Da li će izgledati sportski ili elegantno - na vama je. Ne zaboravite da modna igra nema granice!

Inspirišite se modnim predlozima stylish devojaka.

Priredila: Ivana Matijević