Iako je porodica Kardashian poznata po tome što rado deli svoje živote kako kroz rijaliti, tako kroz društvene mreže, nekoliko njenih članova su stručnjaci za očuvanje svojih privatnih života u tajnosti. Naročito - Kendall Jenner.

Kada dvadesetpetogodišnji supermodel postavlja sadržaj na Instagram, najčešće su u pitanju večere i izlasci sa najboljim drugaricama Hailey i Gigi Hadid, ili neka od modnih kampanja na kojima trenutno radi.

Ipak, pre dva dana Kendall je odlučila da ode korak dalje, podelivši nikad viđene slike sa dečkom Devinom Bookerom, u znak njihove prve godišnjice veze, a na isti korak odlučio se i NBA košarkaš. Najviše pažnje privukla je fotografija gde su u zagrljaju sa svojim psom, kao i ona u moru, na jednoj od mnogobrojnih destinacija koje su obišli u prethodnih godinu dana. Umesto srceparajućih čestitki, par je naveo kratke i tajanstvene opise poput ''365'' i ''52''. 

Podsetimo se, oni su svoju vezu prvi put obelodanili za Dan zaljubljenih ove godine iako se mesecima ranije spekulisalo o njoj, a nakon toga su počeli sa javnim komentarima i porukama jedno drugom na društvenim mrežama.

''Kendal nikada nije bila srećnija u vezi'' naveo je izvor za magazin People.