Dobitnica oskara Jennifer Lawrence trenutno snima nastavak filma "X-Men" čija je premijera najavljena za 2014. godinu. Reditelj filma Bryan Singer objavio je sliku Jennifer na svom twitter profilu na kojoj je glumica potpuno našminkana u plavo, u plavom kostimu, sa žutim očima i crvenom kosom kako i zahteva njena uloga Mystique

Dok ovaj film ne dođe u bioskope, evo nekih osobina i najzapaženijih trenutaka oskarovke Jennifer Lawrens čija je spontanost i prirodnost oduševila svet.

Ona jede brzu hranu: Jennifer Lawrence je definitivno bila jedina zvezda na crvenom tepihu ovogodišnje dodele Oskara koja je u tom trenutku mislila o hrani. S obzirom da je ogladnela, mlada glumica je zamolila svoje pomoćnike da joj kupe jedan Happy Meal.

Ona je nespretna: Ono čega se svaka glumica plaši njoj se i dogodilo. Kada je na dodeli Oskara proglašena za najbolju glumicu nije čudno što su joj zadrhtala kolena od uzbuđenja, Jennifer se saplela dok se u svojoj raskošnoj haljini pela uz stepenice da primi nagradu. Publika joj je pružila podršku, svi su ustali i aplaudirali, a ona im je na to odgovorila: "Jao vi sada stojite jer vam je žao što sam ja pala. Sada me je tako sramota, ali hvala vam"

Ona ima stila: Jennifer je lice Miss Diora.

Ona je avanturista: Kada je otišla kod svog frizera Marka Townsenda pre dodele "GLAAD Awards" tražila je da joj skroz ošiša njenu dugačku kosu kao da je to mala stvar. Njen frizer razgovor je opisao ovako: "Jennifer se pojavila sat vremena pre dodele nagrada, i kako je otvorila vrata tako je rekla "Mark ja želim da se potpuno ošišam". Ja sam bio zbunjen i samo je pitao "Šta? Je li nama dozvoljeno da to radimo?", a ona je na to odgovorila "Naravno, to je moja kosa!"".

Ona je spontana: Na crvenom tepihu MET Balla, gde obično vlada ozbiljna atmosfera Jennifer je zasmejavala sve oko sebe. Dok je trajalo fotografisanje Sarahe Jessice Parker Jennifer je uskočila i počela da dodiruje neobičan aksesoar koji je Sarah nosila na glavi. To je izazvalo ovacije i podiglo raspoloženje svih prisutnih.

Ona se ne stidi: Obojena potpuno u plavo zbog uloge Mystique u filmu "X-Men" našla se na tvitteru.

Ona je pametna: Vešto izbegava udvaranje Jacka Nicholsona na dodeli Oskara. Pogledajte video...

Mlada glumica i oskarovka Jennifer Lawrens za kratko vreme postala je miljenica svetske javnosti. Trenutno snima nastavak filma "X-Men", a dok je ponovo ne budemo gledali u bioskopima evo najzanimljivijih trenutaka njene karijere.