U Marc Jacobs Beauty kampanji za 2014. godine zaštitno lice je bila maestralna glumica Jessica Lange koja je ležala u metalik srebrno- plavoj kreaciji, izloživži svoj ten i kožu iako je tada imala 64. godini. Naredne godine za ovu kuću i kampanju genijalnu ulogu punk-žene odigrala je pevačica i umetnicama Kim Gordon. 

Setimo se samo na dodeli zlatnog Globusa 2017. godine glumice Isabelle Huppert (64) kako je demonstrirala šta znači razvoj francuskog šika i kako sa godinama izgleda sve lepše, zrelije, senzualnije. 

Kad se vratimo na Kanski festival u 2017. odmah nam je na pameti Susan Sarandon (70) koja je izgledala atraktivnije i bolje nego većina njenih mlađih koleginica. Moramo spomenuti i ženu predsednika Francuske koja objasnila da nije prva dama države već je jednsotavno Brigitte Macron i koja u stopu prati intezivan poslovni raspored supruga uvek u besprekornim izdanjima. 

Zašto vam ovo pričamo? Pa, obratili smo pažnju na poznate dame koje su prešle 60. godinu života, ali i koje su zadržale seksipil, šarm i povrh svega pokazala kako je zrelo doba vreme za zrela eksperimentisanja, a nisu nove 20-te ili 30-te godine života. 

U našoj galeriji pogledajte ko su dame koje i dalje inspirišu i pojavama, ali i delima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Dame koje su pokazale da su godine samo broj...