Sunce je ušlo u znak Blizanca 21. maja.

Novi nalet energije donosi jednu ležernost, zabavu i jaku socijalnu aktivnost koja odlikuje sve predstavnike ovog vazdušastog znaka. Blizancima vlada planeta komunikacije Merkur te nam sledi period intenzivnih druženja, kasnosatnih razgovora i flertovanja.

Samim tim i naša odeća se menja.

Približavamo se onom najtoplijem periodu godine, otvaraju se bašte i splavovi započinju svoju sezonu, te nema boljeg vremena da eksperimentišemo sa odećom i iz proleća u leto "uskočimo" sa jarkim nijansama oker boje, živopisnim printom i jednom moćnom mix and match eklektikom koja u osnovi ima cvetan print i kolor-bloking.

Osećate se samouverenije, smelije i otvoreni za nove krojeve i nove boje? Vreme je da ponesete statement minđuše ili sandale sa logom Off-White brenda. Ovo je takođe idealno vreme da kupite i Balenciaga glitter čizme ili dezenirane pantalone Versacea. 

U svakom slučaju Gemini sezona je sve samo ne držanje jednog te istog stila, a na sajtu Luisa via Roma nalazi se fenomenalna selekcija modela koji su savršeni za ovaj period.

Pogledajte u galeriji naš izbor >>>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Gemini sezona je sve samo ne držanje jednog te istog stila, zato eksperimentišite i igrajte se sa modom koju u ponudi ima online shop Luisa via Roma.