Jedna od najboljih stvari u modnom svetu jesu trendovi.

Trendovi koji donose nove komade, drugačije komade i nama omiljene - one za koje do pre par godina ne biste ni pomislili da ćete ih nositi.

Ova poslednja stavka vezuje se za aktuelnu modnu priču o kožnim pantalonama.

Jedan od prvih momenata kada su crne kožne pantalone postale popularne dogodio se davne 1978. i to na filmskom platnu, zahvaljujući planetarno popularnom Briljantinu (Grease) sa Oliviom Newton-John i John Travoltom.

Do tada, ali i kasnije, posebno tokom 80-ih i 90-ih, bile su vezane isključivo za outfite subkultura koje su opet bile vezane za određeni muzički žanr (rock, metal, grunge, punk).

Međutim od 2010., pa nadalje kada na modnu scenu kao opšti trend stupa reciklaža praktično svih modnih epoha i komada iz istih, na scenu stupa i ovaj odevni predmet, inkorporiran u elegantne i svakodnevne outfite.

S obzirom da je u pitanju vrlo upečatljiv modni komad, poenta stilizovanja za svakodnevne prilike leži u neprenaglašavanju ostatka outfita.

Košulja, sako i salonke u kombinaciji sa dobrom tašnom u poslovnoj varijanti mogu izgledati sjajno uz crne kožne pantalone.

Ukoliko želite iz njih da izvušete maksimum i poneste ih u večernjoj varijanti, onda je svakako najbolje da ih kombinujete upravo sa kožom u istom tonu.

U galeriji pogledajte kako to rade poznate devojke.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Već nekoliko godina unazad ovaj komad odeće nije rezervisan samo za rokserski stajling, a kako se inkorporira u svakodnevne kombinacije najbolje znaju sledeće poznate dame.