Off-duty ili red carpet: sve su to prilike u kojima smo mogli da svedočimo stilskom umeću parova koji su u žiži javnosti odlazeće godine. 

U domenu elegancije, dominirali su sveže venčani Meghan Markle i princ Harry, kao i predsednik i prva dama Francuske, Emmanuel i Brigitte Macron. Na street style polju, neke od najslikanijih zvezda bile su sa severnoameričkog kontinenta, među kojima su najpraćeniji bili svakako mladi parovi - Hailey Baldwin i Justin Bieber, te Bella Hadid i The Weeknd. 

Za večernje izlaske i romantične večeri, prva nagrada ide J-Rodu, odnosno Jennifer Lopez i njenom partneru, Alexu Rodriguezu. Drugo mesto zaslužio je najkul par koji poznajemo, Blake Lively i Ryanu Reynoldsu, koji su prepoznatljivi po svojim kombinacijama u kojima usklađuju kolorite.

Klasičan stil uspešno je ispratio možda i zvanično najstilizovaniji par na svetu: The Beckhams. Na kraljevskom venčanju godine, Vicky i David bili su zvanice koje su izazvale najviše pažnje svojim savršenim i odmerenim odevnim kombinacijama.

Dok isčekujemo 2019. i naredne IT celebrity parove, pogledajte u galeriji ko je sve od #powercouples privukao našu pažnju >>>

Priredila: Natalija Knežević

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Usklađen izgled ovi parovi su unapredili i podigli na viši nivo.