Koliko god da se moda menja iz sezone u sezonu, određene trendove teško je svrgnuti sa trona najpopularnijih.

Pored sunčanih dana i beskrajno dobre energije i raspoloženja koje se oseća u vazduhu, najbolji deo proleća i leta svakako čini moda... A posebno lagane haljine fine teksture, u jarkim bojama koje momentalno osvežavaju naše outfite. Ali i nas!

Gde trendseterke kupuju najlepše prolećne haljine

Ovo je sezona raskoši što znači da će se na haljinama smenjivati jake boje, upečatljivi, floralni deseni i bogatstvo printa generlano.

Duge i lepršave maksi haljine zadržavaju svoj klasičan strukturisan oblik te, u zavisnosti od materijala, prate liniju tela ili padaju svom težinom u slojevima.

Modeli koji se nose i na štikle, i na patike: 5 suknji koje morate imati u svom garderoberu

U bogatoj ponudi koja i ove sezone ne jenjava, teško nam je da se opredelimo za jedan novi model, zato se inspirišemo outfitima poznatih dama koje vrlo retko greše.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Neke komade ćemo uvek obožavati u određenom godišnjem dobu, jer ih tada baš ništa ne može zameniti, a tokom tokom toplih prolećnih i vrelih letnjih dana taj komad definitivno je maksi haljina. Priznajemo da nam je pomalo ponestalo ideja kako da je nosimo, ali baš pput poznatih dama, od ovog modela ne odustajemo, zato od njih i krademo inspiraciju.