Ko god je ispratio defile zvezda na sinoćnoj Met Gali sigurno nije mogao jasno da pogodi koja tema je bila izabrana za ovogodišnji modni događaj godine.

Izabravši temu "Camp: Notes on Fashion", koja je zapravo odlomak iz eseja Susan Sontag iz 1964. godine, koja "kamp" definiše kao granicu između kiča i stila, ili ti "ljubav prema umetnosti i preuveličavanju" Anna je zadala ozbiljan zadatak za sve goste. 

(Met Gala: Top 6 muza + dizajner dolazaka u istoriji)

Po njoj jedino je Lady Gaga uspela da iznese temu na pravi način.

(Naomi, Kate, Gisele: Šta su nosili top modeli današjice na Met Gali)

Gaga je ponela čak četiri kreacije Brandona Maxwella, a promenu stajlinga uradila ispred oduševljenih stajlinga. Na crveni tepih je prvo zakoračila u džinovskoj ružičastoj haljini sa mašnom, nakon koje je pozirala u uzanoj pink kreaciji koju je potom zamenila crnom bez naramenica, da bi na samom kraju završila u veoma šik donjem vešu sa sjajnim čarapama.

Bio je to pravi način da počne Met 2019.

Ukratko: bilo je ekstrema, dosta bizarnih momenata (Katy Perry pobedila sa lusterom i hamburgerom), perja i jarkih boja.

Čak i zvezde koje favorizuju svedeniji pristup, ohrabrile su se da prihvate blistavost i raskoš, poput Emme Stone.

U galeriji pogledajte koje poznate dame su očarale svojim izborom kreacija >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Trik u pronalaženju najbolje odevene zvezde na večerašnjem crvenom tepihu baca sjaj na ljude koji su doneli ipak jednu sjajnu modu na crveni tepih, zajedno sa bizarnom i vrlo širokom temom...