Jedan od dezena za koji neće nikada proći vreme svakako su pruge ili linije i linijice svih vrsta.

Horizontalne, debele, tanke, uspravne, kombinacije prethodno navedenih, nije važno - važno je da su u pitanju pruge i imaćete uvek komad koji možete lako da iskombinujete i koji će biti nosiv.

Ipak, postoji jedna stvar koja razlikuje jednu vrstu pruga od drugih i čini ih poželjnijima, a to su boje, tačnije kombinacije boja.

Ko je sve sedeo u prvom redu na Nedelji visoke mode u Parizu

Ukoliko želite da igrate potpuno na sigurno kada je u pitanju ovaj bezvremeni print, opredelite se za komad sa prugama u crnoj i beloj boji.

Spoj crne i bele kao večnog klasika u spoju sa klasikom u vidu dezena sa prugama, komad je koji svaka fashion cura ima u garderoberu.

Poznate dame demonstriraju: Kako da nosite jedan od najatraktivnijih komada - kilote!

Haljina sa ovim printom može podjednako dobro da izgleda u opuštenoj letnjoj varijanti ili u onoj večernjoj, nešto elegantnijoj, isto važi i za majicu ili košulju - kombinujte je sa farmericama i patikama ili japankama i dobićete odličnu casual varijantu, za onu elegantniju dovoljno je samo da obučete panatlone ili suknju u kombinaciji sa potpeticama i crvenim karminom kao detaljem koji će poentirati čitav izgled.

Pogledajte u galeriji kako crno bele pruge nose poznati.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Do sada ste već sasvim sigurno shvatili da su pruge bezvremeni trend.