Dubok izrez donjeg dela, zatim dubok struk donjeg dela koji doseže sve do pupka, gornji deo na jedno rame, sa karnerima, animal printom, safari printom, prugama, sportski jednodelni, u zemljanim tonovima jednodelni sa teksturom, mogli bismo još izvesno vreme da nabrajamo i niz bi se nastavio poprilično.

Svi ovi modeli trenutno su in u ovoj letnjoj sezoni, ali baš zbog šarenolikog izbora, neke od poznatih dama, kao i modnih influenserki, opredelile su se za model za koji slobodno možemo reći da su ga izvukle iz ormana svojih baka.

U pitanju je pleteni bikini, koji izgleda podjednako ženstveno i seksi, ali i moderno, kao što je to bio i pre nekih pola veka kada se prvi put pojavio kao trend na plažama sa one strane okeana.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Kao nikada do sada ove letnje sezone aktuleno je otprilike nekoh 15 tremdova kada su u pitanju modeli kupaćih kostima, ali jedan od njih posebno se izdvojio.