Na nedavno održanoj reviji na kojoj je Virginie Viard predszavila za Chanel couture modele iz kolekcije proleće-leto 2020., našlo se naravno dosta poznatih imena.

Neka od njih uspela su d apobegnu paparacima, druga i nisu toliko poznata, a ona poznata bila su obučena od glave do pete u Chanel, poput farncuske glumice i manekenke Clémence Poésy, koja se pojavila u blejzer haljini na dvostruko kopčanje, dok je stajling zaokružen upečatljivim šeširićem.

Na reviji je viđena i Inès de La Fressange, Gigi Hadid, Eva Green, u Chanel maksi kaputu koji prati liniju tela pojavila se i bivša devojka Miloša Buikoviča, poznata ruska manekenka Sasha Luss.

Sudeći po stajlingu posetilaca revije, bela obuća je i dalje i te kako in, te naravno obavezan komad je dobar kaput, a koliko imamo priliku da vidimo po najsvežijim fotografijama - pomama za trotinetima (koji su u poslednje vreme postali neizostavni poput svojevrsnog aksesoara) trendy su i uglavnom gradu FGrancuske, baš kao i sako-haljine.

Nepisano je pravilo da se na reviju dizajnera čiji ste gost obavezno pojavite u komadima sa njegovim potpisom. Smatralo bi se je svojevrsnom izdajom, a svakako nepoštovanje ukoliko biste recimo došli na Chnael reviju u Dior ili Versace haljini.