Iako su je modni kritičari širom sveta praktično razapeli, iz prostog razloga jer za neke podrazumevane celebrity standarde odevanja u javnosti, poznata glumica nije marila - reklo bi se da je Angelina polako, ali sigurno preokrenula stvari u svoju korist.

S obzirom da lepa Angie većinu vremena provodi u porodičnom okruženju, baveći se roditeljskom ulogom  koja podrazumeva brigu o šestoro dece, sasvim je opravdano što bira odeću u kojoj ne mora da razmišlja.

U pitanju su mahom jednobojni komadi u tamnim tonovima, a  kroj je uvod komforan.

Međutim, Angelina aksesoarima uvek pokuša da popravi ovaj casual utisak, koji joj se zamera na sve strane, ni mi sami nismo se nekoliko puta suzdržali od komentarisanja istog.

Naime, glumica u većini svečanih prilika u poslednje vreme po pitanju obuće bira potpetice u nude tonu, koje za razliku od klasika (bele i crne boje) zaisda idu uz apsolutno sve, iz prostograzloga jer su prilično neprimetne.

Meghan Markle je takođe jedna od poznatih ličnosti koja se vodi ovim odličnims tilskim trikom.

Angelina Jolie međutim, podiže modni ulog na viši nivo, pogotvo u kategoriji komfora.

U svoj svakodnevni stajling ubacuje baletane nude tona sa niskom petom.

Udobno, elegantno i potpuno nenametljivo.

Glumica se uvek potrudi da aksesoarima zaokruži stajling i podigne ga na malo viši nivo od svakodnevnog.

Ovoga puta to je učinila oversized naočarima za sunce i fenomenalnom crnom kožnom torbom iz poslednje Dior kolekcije, čija cena iznosi 3.000 evra.

Angelina se poslednjih dana može videti u Los Anđelesu u društvu svoje dece, s obzirom da vodi brigu o jednoj od starijih ćerki - Shiloh, koja se oporavlja nakon uspešne operacije kuka.

Angelina je u poslednjih par godina postala ultimativna kraljica komfora i po svemu sudeći nema nameru da odustane od ovakvog načina odevanja.