Nakon susreta kate i Meghan od pre dva dana koji je zapalio innternet, a koji je okarakterisan kao jedan od vidno najneprijatnijih susreta u istoroji britanske kraljevske porodice, došao je red na poravnavanje računa.

Iako smo sigurni da ovo poravnavanje računa nije završeno, za sada možemo da kažemo kako Kate svojim nastupom - u ovom slučaju stilskom, želi da zaokruži čitavu priču.

Videćemo da li će joj to poći za rukom, ali ono što je sigurno to je činjenica da odabirom odevnih komada nesumnjivo želi nešto da nam poruči.

Susret koji je zapalio internet: Meghan Markle i Kate Middleton potpuno različite u svakom smislu!

Nakon famoznog neprijatnog susreta sa Meghan (o kome je pisao ceo svet), Kate Middleton je istog dana, ali u nešto kasnijim večernjim satima, imala još jedan važan događaj na kome je bilo značajno njeno prisustvo.

U pitanju je bilo obeležavanje 25-godišnjice dečje humanitarne organizacije Place2Be, čiji je Kate patron.

Svečani događaj upriličen je u Bakingemskoj palati, a vojvotkinja od Kembridža bila je definitivno kraljica večeri.

Kate se pojavila u veličanstvenoj haljini kraljevski plave boje, ukrašene kristalima.

U pitanju je model rađen po narudžbi, koji potpisuje Jenny Packham, a čija vrednost se procenjuje na iznos od 3.500 funti.

Stajling je zaokružen bogatim minđušama sa biserima i dijamantima, te ništa manje upečatljivim Jimmy Choo potpeticama.

Puštena kosa, blaga šminka, te širok osmeh na licu i sjaj u očima, jasno su stavili do znanja da je Kate bila diva večeri bez mnogo truda.

Dok se haljina koju je izabrala smatra jasnim naglaskom na to ko ostaje da vlada u Bakingemskoj palati, mada za sada samo iz senke.

Šta se sve može reći modom, možda su nam u poslednjih nekoliko dana najbolje demonstrirale članice britanske kraljevske porodice, Kate Middleton i Meghan Markle.