S obzriom da su njene svakodnevne dužnosti uglavnom vezane za roditeljsku brigu, poznata glumica svoj stajling kombinuje u odnosu n asvoje obaveze naravno, a one podrazumevaju pre svgea udobnu i samim tim nešto jednostavniju garderobu.

Ipak, glumica i dalje, koliko god njene odevne kombinaicje bile jednostavne - izgleda prilično šik i trudi se da njen stajling izgleda damski, pa čak i kada ide u nabavku namirnica sa decom.

Tako je lepa Angie nedavno viđena na pakringu ispred jednog od velikih supermarketa, a za ovu svakodnevnu priliku izabrala je stajling koji je kao glavni komad podrazumevao jednu od reklo bi se omiljenih joj haljina koje poseduje - u pitanju je letnja bela haljina sa vezom.

Prednost ovog modela jeste taj što iako letnji, može odlično da se stilizuje kao jesenji i prolećni - i to upravo na način na koji je to učinila poznata glumica: u kombinaciji sa trench mantilom bež boje, kožnim baletankama nude tona, te oversized sunčanim naočarama iz epohe 70-ih.

Poslednjih par godina njen stajling je u potpunosti minimalistički, makar kada su u pitanju svakodnevna pojavljivanja. Te nam nije teško da zapazimo ukoliko se pojavi nešto novo ili pak ukoliko se neki od komada pojavi nekoliko puta.