Oliviju poslednjih par meseci paparaci fotografišu na ulicama Njujorka, tačnije u Bruklinu u kome poznata trendseterka živi, te je fotografi često sreću na putu do prodavnice ili u šetnji sa kučetom.

Njeni stajlinzi za izlazak iz kuće su naravno uvek besprekorni, s tim što se ovoga puta jedan detalj posebno ističe  - u pitanju su mahom svilene marame koje Olivia nosi umesto zaštitne maske na licu.

Koliko dobro izgledaju ovi stajlinzi, kako ih Olivia kombinuje, te kako je uspela od klasične svilene marame da načini jedan ozbiljan fashion aksesoar, pogledajte u galereiji i inpirišite se.

Moramo doduše podvući, kako svakako smatramo da se ispod ove "modne maske" u vidu marame koju preferira američka influenserka, verovatno ne nalazi i prava, zaštitna maska, koju mi definitivno preporučujemo kao obavezan aksesoar!

Dugo nismo imali priliku da vidmo američku trendseterku italijanskog porekla, kako vlada ulicama modnih metropola. Zamenile su je mahom poznata imena skandi influenserki. Ipak, svojim "karantinskim" izgledom Olivia nas je i te kako podsetila, zašto je bila influnserka broj jedan godinama!