Istini za volju kombinacija oversized džmpera i crnih kožnih čizama koji dosežu sve do sredine butina u izvođenju Katie Holmes, toliko dobro i dan danas izgleda, iako je ovaj stajling zabeležen na ulicama Njujorka u oktobru 2018., da nemamo nikakav problem da prošetamo isti takav već danas ili makar sličan, inspirisan upravo ovim.

Međutim, isto tako, istini za volju - ovo je trend koji više nije in. Na snazi je poslednja jesenja sezona kada možete da ga prošetate, a da vas predani modni zaljubljenici očigledno ne odmere i ne prevrnu očima na to što vide.

Zato je miljenica Menhetna - Irina Shayk doakala ovom modnom izazovu i ponela ga u trendovski prihvatljivijim merilima: dužim džemperom, ali minimalno dužim, te u spoju sa džizmma a la kaubojke - koje su neizostavni modni fokus kada su u pitanju aksesoari sezone, ali od kože pitona.

Prvo su u trendu bile čizme iznad kolena, onda oversized džmperi i onda se neko setio da spoji ova dva komada i dobije jednu od najefektnijih jesenjih modnih kombinacija.