Mnogo puta smo pisali o tome koji su najbolji načini da se postigne ta čuvena francuska nonšalancija, koja je u isto vreme opuštena i tako besprekorno skockana, zaključak bi uvek bio isti, jer su zaključak uvek na kraju davale upravo Francuskinje: sve je u stavu, u karakteru osobe, u pristupu životu - nečemu što ne možete kopirati.

One se ne stide svojih bora, one ih nose ponosno i sa osmehom, uz par dobrih farmerica, belu mušku košulju i jedan dobro iskorojen crn ili bež blejzer.

Tako je bilo i u slučaju sa Chanel haljinom koja izgleda predivno vintage i moderno u isto vreme, a koju je 47-godišnja farncuska glumica i pevačica ponela uz tek nešto primetne šminke na licu, sa podignutom kosom i par uvojaka koji slobodno lepršaju: tako prirodna i tako prelepa.

Stajling je zaokružen sa efektnim narukvicama i ogrlicom slično belo-sivog tona kakva je i sama haljina, te sa tašnicom i štikalama  na platformu od crnog pliša.

Većinu njenih modnih izdanja potpisuje Chanel, a tako je bilo i ovog puta na ceremoniji otvaranja Deauville American Film festivala, koja se održala sinoć u francuskom gradiću po kome festival i nosi naziv - Deauville.

Uvek je postajala ta fama oko prirodnog izgleda Francuskinja i njihovog tako casual, a ipak tako damskog stila, one su predvodnice nenametljive elegancije koju ostatak sveta pokušava da kopira prilično bezuspešno.