Jednostavan, lep i praktičan. Uz sve to: komad koji možete zamoliti nekoga ko je vešt u pletenju da vam isplete, jer je u pitanju vrlo jednsotavna mustra, a rezultat je kranje efektan.

Šta god da je obukla u poslednjih dve, tri nedelje, ovaj aksesoar se ne samo savršeno uklopio, već uspeo da zaokruži stajling i podigne ga na viši nivo.

Nama je ipak pored izgleda, omiljena i njegova praktičnost, s obzirom da je u pitanju materijal koji je rastegljiv i mek, te nema onih bolnih uscenja na ramenu - koje ručke od cegera neminovno izazaivaju ukoliko nosite nešto više tereta, a pritom mnogo toga reklo bi se, može stati u jedan ovakav model - ovih dana kada iz kuće ne izlazimo bez sredstava za dezinfekciju, rezervnih maski i rukavica, pored svih ostalih neophodnih potrepština , jasno nam je zašto se glumica ne odvaja od ovog cegera, pa čak i kada nosi još jedan ceger na drugom ramenu.

Ako niste sigurni da ste na ulicama Njujorka ugledali Katie Holmes, samo pogledajte šta nosi na ramenu: ukoliko je to pleteni, svetlo krem ceger sa dugim ručkama - to onda mora biti ona!