Naravno da se tokom prva dva jesenja meseca, kao i u pre-fall periodu uvek vraćamo dobrim starim trenč mantilima, a to činimo iz prostog razloga što to radi ceo svet!

Kada kažemo ceo svet, mahom mislimo na modni svet i na one osobe u koje su objektivi uperni dan i noć, a one čini se dan i noć tokom proleća, kao i tokom jeseni ne napuštaju kuću bez trenča.

Ukoliko ne posedujete ovaj bezvremeni komad, onda je sada zaista krajnje vreme da ga nabavite, a ukoliko biste da osvežite svoju kolekciju outwear komada u jesenjoj sezomni, preporučujemo jedan od modela koje su prošetale poznate devojke.

Mi moramo da priznamo kako je naš favorit i dalje onaj sa tri četvrt rukavima, žuti, te sa crnim dugmićima . koji je još pre dve godine odvažno prošetala Victoria Beckham, ipak većina se i dalje opredeljuje za sigurnu varijantu bež tonova, ali stilizovanih u neočekivanm kombinacijima.

Pogledajte našu malu, ali probranu galeriju fotgrafija i dopustitite da vas inspiriše.

Jedan dobar mantil može baš svaku kombinaciju podići na viši nivo, a u međusezonama važno je da shvatite da ne komad koji kupujete vredi dvostruko: poslužiće vam kako početkom jeseni, tako i tokom proleća.