Poznata britanska dizajnerka mnogo je nade polagala u aktuelnu kolekciju (jesen/zima 2020-2021). Međutim, čini se da su te nade zasnovane na ne baš čvrstim temeljima.

Naime, iako je Vicky poznata kao kraljica mix and match stajliga, po svoj prilici čini se da ponekad nije moguće uklopiti apsolutno sve, pogotvo ukoliko to sve dolazi iz iste kolekcije.

U ovom specifičnom slučaju koji je Victoria hrabro promovisala na svojim društvenim mrežama, spoj nespojivog je zaista bio to, spoj nespojivog.

Bež suknja na falte u vidu resa, košulja na sitne kocke sa kragnom koja izgleda kao da će da je zadavi, crvene čizme i kaiš koji je izazavao apsolutnu eksploziju na internetu: kožnog braon remena sa srebrnim šakama koje se dodiruju.

Victoria kaže da dizajn kaiša vuče direktnu inspiraciju vezanu za jedan već postojeći model, na koji je naletela u vintage butiku u Parizu.

Ne znamo koliko ga je platila tamo, ali u njenoj kolekciji ovaj aksesiar košta pozamašnih 500 evra.

Vrlo intereasantno jeste i to što bi neko krajnje zapažanje bilo kako je Vicky izabrala modne detalje koji je zapravo grle (ili dave) - vrlo loš način da pokušate nadomestiti nedostatak ljubavi u životu, ako nas pitate.

Zabrinjavajuć izbor, svakakako zabrinjavajuća kombinacija.

I to bi sve bilo ok, da se britanska dizajnerka zadržala na ovom stajlingu. Naime, već sledećeg dana pohvalila se još jednim aksesoarom iz svoje aktuelene kolekcije - svilenom maramom sa printom lasice i lanca..

Ponekad jednostavno ako nemate šta da ponudite svetu, ne treba inisistirati na "originalnosti".

Victoria Beckham na sve moguće načine pokušava da promoviše svoj brend, za koji smo sticajem okolnosti kada su na početku pandemije nastupile rigorozne mere, saznali da stoji prilično loše.