Pažljivo smo analizirali revije ova 3 modna giganta i pronašli ukupno 9 trendova koji će neminovno postati mainstreatm.

Bottega Veneta

Ekstremne rese

Tradicionalne boho rese dobijaju makeover ako je sudeći po Bottegi i Dion Lee-u

Guma

Gumene čizme i nisu neko iznenađenje kada se radi o jesenjoj obući, ali ove jeseni izgledaju baš cool da bi možda mogle da se ponesu i po suncu.

Lanci

Prenaglašene karike kako na odeći tako i na aksesoarima potpuno se mogu očekivati na rafovima gotovo svih radnji u predstojećem periodu.

Prada

Braon

Kada je kolorit u pitanju, braon će dominirati u sezoni u koju smo tek uplovili, a sudeći po kritičarima uvek treba dodati nijansu kakaa ukoliko se outfit želi učiniti skupljim.

Prsluk/Džemper

ili kod nas poznatiji kao pulover, je nešto što već neko vreme nismo videli na modnom nebu trendova. idealni su za vreme kada nije dovoljno hladno, ali nije baš ni pretpolo.

Pojas

Kako ostati zagrejan a da ne staviš tonu stvari na sebe, ako pitate Miucciu rešenje je pojas preko kaputa koji će dodatno doprineti toploti.

Gucci

Mašne

Male crne mašnice, baš one kakve nosi Wednesday Adams su glavni aksesoar ako pitate Alessandra Michalea iz Guccia.

Rukavice

Fensi rukavice su ono maksimalističko u Gucciu. Trend kakav samo ovaj brend može da plasira na pravi način- iako nisu baš praktične, svakako su nezaboravne.

Pocepane farmerke

Teksas je nešto što ćete retko videti na pistama Guccia. Ali izgleda da je ovo godina u kojoj su odlučili da nam prikažu pocepani jeans koji nećemo skidati.