Moramo odmah da otkrijemo kao ipak nije u pitanju klasična trenerka, već trenerka od pliša.

Trenerka i sako? Može i te kako ako ste Katie Holmes

Takođe, ruska manekenka nije prva kojoj je palo na pamet da kombinuje ova dva naizgled nespojiva komada. Pre nje spoj sportskog stila i elegantnog - u vidu trenerke i potpetica, prošetala je Rihanna. Jennifer Lopez takođe nije strano da svoju elegantnu tašnicu sa Birkin potpisom stilizuje uz sportske helanke i ponese u teretanu.

Ipak, sve ovo ne znači da je u pitanju dobar spoj (na bilo koji način), ali ovaj koji je prošetala Irina na ulicama Menhetna, to zaista jeste.

Ovako se to radi: Jessica Alba dokazuje da šešir i trenerka mogu biti sjajan par!

Prelep komplet u sivom tonu, koji podrazumeva gornji i donji deo trenerke, te croped top majicu, potpisuje SKIMS, dok kožne čizme u čokoladnoj nijansi dolaze od brenda By Far.

Tašnica sa zebra printom i maska istog dezena zaokružile su odvažan stajling.

Dakle, ukoliko želite da pokušate sa kopiranjem ovog izgleda važno je da imate na umu nijanisranje tonova - oni neutralniji (kao u ovom slučaju) uvek izgledaju bolje i svakako da imate na umu teksturu tkanine, koja u ovom slučaju diktira izgled, a to su pliš i koža.

Većina nas će odmah reći "nipošto" na predlog spoja koji podrazumeva trenerku i čizme. I to je zaista bilo tako, dok nismo videli ove Irinine fotografije.