I dok spekulišemo da li će nastavak Seks i grada imati smisla bez Samante, kada je u pitanju moda, nemamo sumnje da će serija nadmašiti naša očekivanja. 

Zašto se Seks i grad vraća na male ekrane bez Samante?

Kostimografkinja serije Patricia Field mesecima prati najnovije modne trendove kako bi Carrie zadržala status modne ikone, čije se odevne kombinacije kopiraju već više od dve decenije. 

Haute CoutureSS21 nedelja održana u Parizu donela je bezbroj modnih mogućnosti za njen lik - od prefinjene, šik Chanel kolekcije, preko Schiaparelli ekstravagancije, pa sve do modne bajke Giambattista Vallija, ispričane u metrima i metrima tila. Za noćnu šetnju njujorškim ulicama i nezaboravne provode, tu su Armani Prive ili Alexander Vauthier.

Ako se tome dodaju i grandiozne mašne, efektne boje i ubojite platforme (naročito one Valentino koje bi mogle da zamene famozne Manolo Blahnik), garderober Carrie Bradshaw biće upotpunjen novim, bezvremenim komadima o kojima će se pričati.

Da li će Carrie u nastavku serije umesto Prade, Dolce&Gabbane i Diora, odabrati neke druge brendove visoke mode?

Dok iščekujemo nastavak koji donosi ''komplikovanu realnost prijateljstva i života u pedesetim godinama'', predviđamo koje kreacije sa nedavno održane Haute Couture nedelje bi mogla da ponese Carrie Bradshaw. Naravno - sa mojitom u ruci, Voguom u torbi, i brojnim ljubavnim/moralnim/životnim dilemama u glavi.

Pogledajte našu galeriju.

Šta će nositi Carrie Bradshaw u nastavku serije? Pogledajte 15 Haute Couture SS21 kreacija koje predviđamo!