Nikad udobnije, nikad urbanije, nikad povoljnije!

Marilyn Monroe je davno rekla da ako ženi date idealan par cipela, ona može da osvoji svet. To je verovatno izgovor za onaj dramatičan broj cipela koje krijemo u ormanu, i koje više nemamo gde da odložimo. Neke nikada nismo obukli, neke ne prestajemo da nosimo iako im je vreme isteklo, a neke čuvamo za specijalne prilike.

Apsolutni modni hit: Ovo su jedine cipele koje će vam trebati u 2021!

Svi znamo onaj osećaj kada kupimo novi par čizama, pa koraci postanu lakši, lepši i živahniji. Pogled se ne odvaja od zemlje, a novi modni komad čuva se kao kakvo remek-delo. Za malo tog dobrog, starog osećaja, pohrlili smo ka zimskim sniženjima i otkrili 10 Zara modela, koji nisu samo praktični i udobni, već neverovatno moderni i šik.

Za boravak na planini, izaberite čvrste, vodootporne materijale, za šetnju po gradu i odlazak na posao, dopustite da estetika obuće bude presudna, a za neka bolja vremena i duge noćne izlaske - pripremite vrtoglave potpetice. 

Duck boots su i dalje su najpopularniji model u modnom svetu, ali sa klasičnim izborom nikada ne možete da pogrešite (i uvek je u modi). Još ako uz njih odaberete i pravu torbu, čitava modna kombinacija biće podignuta na viši nivo. 

U galeriji pogledajte 10 fantastičnih modela za ovu zimu.

Čizme koje svi žele: Izdvajamo 10 trendi modela koje možete naći na sniženju
Foto: Zara

Čizme koje svi žele: Izdvajamo 10 trendi modela koje možete naći na sniženju