Najveći fanovi ove dve muzičke zvezde znaju da se već mesecima spekuliše o njihovoj vezi, a ASAP Rocky je u najnovijem intervjuu za magazin GK konačno potvrdio ove glasine. Nazvavši je ''ljubavlju njegovog života'' i ''njegovom damom'', ASAP je ogolio svoja osećanja.

S obzirom na to da su dugo godina bili samo prijatelji i saradnici, reper priznaje da su se osećanja pojavila potpuno neočekivano, kao i da je ona ona prava.

''Mislim da znaš kad je to to. Ona je ta'' izjavio je sa osmehom, ''ona vredi više od milion drugih''.

Tokom pandemije par je obišao Ameriku od zapadne do istočne obale, dok su posećivali nacionalne parkove i zabavljali se uz rok i soul muziku. Ipak, reper nije želeo da otkrije koliko dugo su on i RiRi zajedno, ali se već izjasnio o mogućnosti da postane otac: ''Ako mi je to suđeno, apsolutno. Mislim da bih bio potpuno neverovatan otac'' rekao je iskreno.

Podsetimo se, moćni par je snimio duet ''Fashion Killa'', nakon čega je ASAP Rocky učestvovao u Rihanninoj Diamonds World turneji. U međuvremenu, Rihanna je bila u burnim vezama i kratkim avanturama sa reperima poput Travis Scotta i Drakea, dok se ASAP Rocky zabavljao sa Iggy Azaleom, Rita Orom, Kendall Jenner, i mnogim drugim.  

U galeriji možete pogledati ekskluzivne fotografije ovog para.

Rihanna i A$AP Rocky su zvanično novi ljubavni par!